Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο Πούτιν απαντά στην Νέα Τάξη για την παγκόσμια κυβερνοεπίθεση

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ



Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more



Τι δήλωσε από το Πεκίνο


Δεκάδες χιλιάδες κυβερνοεπιθέσεις σε οργανισμούς, έχουν, ως γνωστόν, σημάνει παγκόσμιο συναγερμό στην ασφάλεια. 200.000 υπολογιστές δέχθηκαν επίθεση ενώ κινδύνευσε με κατάρρευση το σύστημα Υγείας της Αγγλίας, όπως πρώτο μετέδωσε το el.gr σε πανελλήνιο επίπεδο.

Ένα κακόβουλο λογισμικό ransomware, έχει εξαπλωθεί από χάκερς σε όλο τον πλανήτη, μολύνοντας αρχεία, το οποίο δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί παρά μόνο αν ο «ηλεκτρονικός ασθενής» καταβάλλει ένα χρηματικό ποσό σε bitcoin.

Μέχρι στιγμής έχουν μολυνθεί 99 χώρες και έχουν καταγραφεί πάνω από 75.000 επιθέσεις, με την πλειοψηφία να σημειώνεται σε Ρωσία, Ουκρανία και Ταϊβάν. Αρκετά όμως περιστατικά έχουν αναφερθεί και στην Ευρώπη.

Πρόβα παγκόσμιου μπάχαλου στο διαδίκτυο, προκειμένου να δοθεί η «λύση« του απόλυτου ελέγχου.





Πάλι όμως λογάριασαν χωρίς την Ρωσία.

Πριν από λίγο, ο Πρόεδρος της χώρας Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε από το Πεκίνο πως το κακόβουλο λογισμικό θα μπορούσε να χτυπήσει πίσω τους δημιουργούς του, προσθέτοντας πως οι συνέπειες από την παγκόσμια κυβερνοεπίθεση πρέπει να συζητηθούν σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σαφής η προειδοποίηση του «Τσάρου» στους χάκερς της Νέας Τάξης και στα αφεντικά τους, με το Κρεμλίνο να μην αφήνει να πέσει τίποτα κάτω και να δηλώνει έτοιμο για την όποια απάντηση.

el.gr




ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας