Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: Το Αιγαίο σε κίνδυνο! Έτοιμη για επιδρομή η ομάδα της Sadat!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more




ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 100 ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ!


Ο Ερντογάν φτιάχνει ή μάλλον έχει φτιάξει τους δικούς του «Φρουρούς της Επανάστασης», υπό την κάλυψη μιας συμβουλευτικής εταιρείας – ιδιωτικού στρατού – επί θεμάτων ασφάλειας και άμυνας, όπως η αμερικάνικη Blackwater, που δραστηριοποιείται στην Τουρκία και τον αραβικό κόσμο. Αυτό υποστηρίζουν αναλυτές, αλλά και Τούρκοι αξιωματικοί που εργάζονταν στο ΝΑΤΟ και έχουν εκδιωχθεί από την κυβέρνηση Ερντογάν έπειτα από την απόπειρα πραξικοπήματος.

Αυτή η τουρκική εταιρεία μισθοφόρων ονομάζεται Σαντάτ (Sadat) και ιδρυτής της είναι ο Αντνάν Τανριβερντί (Adnan Tanrıverdi), ο οποίος αποστρατεύθηκε το 1996 έπειτα από καταγγελίες εις βάρος του που τον ήθελαν ακραίο ισλαμιστή ο οποίος αντιτίθεται στο κοσμικό κράτος. Όμως τον Αύγουστο που μας πέρασε και έπειτα από την απόπειρα του πραξικοπήματος στην Τουρκία, ο Ερντογάν τον έχρισε σύμβουλό του επί στρατιωτικών θεμάτων.



Η μισθοφορική εταιρεία μπαίνει άμεσα σε θέση μάχης, θέλοντας να προκαλέσει δολιοφθορές και επεισόδιο τύπου Ίμια στο Αιγαίο, κάτω από τις εντολές του Τούρκου προέδρου…



«KontraNews»
hellasforce.com



ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας