Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Β Ο Μ Β Α ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! Αποκαλύπτουμε ποιος ΣΚΟΤΩΣΕ τον πρώην αθλητή του bodybuilding Βασίλη Γρίβα



Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more



Το 2011 η Ασφάλεια Αττικής είχε κυριολεκτικά εξαρθρώσει τα κυκλώματα εκβιαστών προχωρώντας σε μία από τις μεγαλύτερες αστυνομικές επιχειρήσεις που έγιναν ποτέ , που έμεινε γνωστή ως υπόθεση «οι 217 νονοί της νύχτας»


Τα στοιχεία που συνελέγησαν από τότε επιτρέπουν ακόμα και σήμερα τον πλήρη έλεγχο τέτοιων υποθέσεων που ¨στήνονται ¨ από άτομα που σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με τα άτομα που κατεγράφησαν στις χιλιάδες σελίδες των δικογραφιών που σχηματίστηκαν .( οι πάντες παρακολουθούνται )

Ο Βασίλης Γρίβας στις 17 Μαΐου θα δικαζόταν ( σε 2ο βαθμό ) στο Εφετείο για την υπόθεση με τους 217 κατηγορουμένους και θα βρισκόταν στο εδώλιο του Πενταμελούς Εφετείου του Πειραιά . Κατέληξε εδώ από τις ενέργειές του στον κόσμο της νύκτας που ανέπτυξε μετά τη δολοφονία του «capo», τον Αύγουστο του 2000. Κατηγορήθηκε για σχεδιασμούς δολοφονιών, για ξυλοδαρμούς, για διακίνηση όπλων και εκρηκτικών, για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές ενέργειες και πολλά άλλα.

Στην δικογραφία υπάρχει μάλιστα καταγεγραμμένος διάλογός του με άλλον συναίτιό του περί αμοιβής για δολοφονία .
Εάν συγκρίνει κανείς το μένος με το οποίο τον δολοφόνησαν , το γεγονός ότι ήταν κατηγορούμενος και θα εκδικαζόταν σε λίγες ημέρες , με το ότι , δεν ελάμβανε μέτρα αυτοπροστασίας – οι άνθρωποι της νύκτας ξέρουν πολύ καλά πότε κινδυνεύουν , «ένστικτο επιβίωσης » – μπορεί να συμπεράνει ότι η δολοφονία του δεν προέρχεται από ξεκαθάρισμα αντίπαλων ¨επιχειρήσεων εκβίασης ¨ καταστηματαρχών , διακίνησης γυναικών κ.α , ως προβάλλεται έως τώρα .
Αυτό ενισχύεται και από το γεγονός ότι στις 30 Δεκεμβρίου 2009 μέσα σε ταβέρνα που διατηρούσε στο Μπουρνάζι και στις 30 Μαρτίου 2011 στην Βάρκιζα δολοφονούνται δύο ¨εισπράκτορες ¨ της ομάδας που φέρεται να ανήκει ο Γρίβας …. Η ομάδα έχει δώσει πολύ αίμα.



Το 2003 άλλωστε είχε πυροβοληθεί και ο ίδιος – η πιο σοβαρή περίπτωση – από «αντίπαλό» του στον ποινικό χώρο. Συνελήφθηκαν τότε τρία άτομα .

Ένας κατηγορούμενος συνεπώς , για τόσο βαριά αδικήματα επί του οποίου εκκρεμούν δίκες ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ …. θέλει να αποκοπεί από όλα αυτά πλέον .

Αυτό σημαίνει ότι μπορούσε να τον σκοτώσει ΜΟΝΟ ¨ο απόηχος ¨ των όσων έκανε , από το μακρύ παρελθόν . Όμως όπως διαφαίνεται , το όποιο κίνητρο είχε ατονήσει δεδομένων των εξελίξεων που μεσολάβησαν όλα αυτά τα χρόνια και τον έλεγχο που απέκτησε εν τω μεταξύ η αστυνομία .

Γιατί όμως ο Γρίβας ήταν ανυποψίαστος ;

Πάμε ποιο συγκεκριμένα : Η βαλλιστική εξέταση των όπλων που χρησιμοποιήθηκαν θα δείξει ότι τα όπλα είναι ¨καθαρά ¨ δλδ δεν ξαναχρησιμοποιήθηκαν. Αυτό σημαίνει ότι προέρχονται από «νέα εισαγωγή » και πρόσφατη … από Αλβανία .
Ο τρόπος που κινήθηκαν οι δράστες δείχνει ψυχρό επαγγελματισμό. ( πρωί μπροστά σε Σχολείο , πολλές βολές , στην οδό Αγαμέμνωνος έβαλαν φωτιά και έκαψαν το αυτοκίνητο και συνέχισαν με άλλο μέσω , συνεργάτες τους περίμεναν κτλ

Η «σύζυγος του » λίγες ημέρες πριν δείχνει να ανησυχεί για κάτι . Δεν θα είχε τέτοια διαίσθηση εάν ¨είχε πρόβλημα μαζί του ¨


Ο ίδιος ( βράδυ Πρωτομαγιάς ) είχε επαφή με άτομα που τον ¨εκνεύρισαν

Τι σημαίνουν όλα αυτά ;

Πολύ απλά , κάποιος βρήκε το σωστό χρόνο και το άλλοθι να τον σκοτώσει , γνωρίζοντας ότι οι έρευνες δεν θα στραφούν σε αυτόν , αλλά στο παρελθόν του .

Ποιος θα έδινε 100.000 ευρώ για την δολοφονία του;

Εδώ σας αποκαλύπτουμε :

Ο Γρίβας λειτούργησε ως εξιλαστήριο θύμα . Το καινούργιο κύκλωμα νονών ( που κάλυψε το κενό στη νύκτα ) συνέχιζε να παρουσιάζει τον Γρίβα ως ¨αφεντικό ¨ για λόγους τακτικής .

Εν τω μεταξύ « το λόμπι των καταστηματαρχών » που εκβιάζονται για χρόνια δημιούργησε «κοινό ταμείο » με το οποίο χρηματοδότησε τους εκτελεστές τους Γρίβα , θεωρώντας ότι εκείνος συνεχίζει να διευθύνει.

Με άλλα λόγια , ο νέος κανόνας της νύκτας είναι ¨ εάν εκβιάζεις; κάποτε θα σκοτωθείς ¨ από τους ¨πελάτες σου ¨
Εδώ σταματάμε διότι η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη .

… συνεχίζεται !!!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
omada.h.policing@gmail.com
ΠΗΓΗ hellasforce.com




Σχετική Ενημέρωση
loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας