Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ! Φαντασμαγορική αποκάλυψη του ανταγωνιστή των Boeing & Airbus (VIDEO)




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας


 facebook twitter   more



Έτοιμοι να απαντήσουν στον ανταγωνισμό και να βρουν μια θέση στην αγορά αεροπλάνων είναι οι Ρώσοι.

 Το ρωσικό αεροπλάνο MC-21 έφυγε από την γραμμή παραγωγής στο Ιρκούτσκ και ετοιμάζεται για το παρθενικό του ταξίδι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Izvestia. Σύμφωνα με τον Ρώσο αναπληρωτή πρωθυπουργό, το πρώτο ταξίδι του νέου αεροπλάνου αναμένεται να προγραμματιστεί εντός του μήνα. “Είναι πολύ μεγάλο γεγονός για κάθε αεροπλάνο. Το μόνο ερώτημα είναι αν θα καταφέρει να ανταποκριθεί στους υπολογισμούς των κατασκευαστών του. Η δοκιμαστική πτήση θα το δείξει αυτό” λέει ο ειδικός Αλεξέι Σινίτσκι.

Το Irkut MC-21 μπορεί να μεταφέρει ως και 212 επιβάτες. Το συγκεκριμένο αεροσκάφος κατασκευάστηκε για να ανταγωνιστεί τα Airbus A320 και Boeing 737 MAX αλλά και να αντικαταστήσει τα Yakovlev Yak-42, Tupolev Tu-134, Tupolev Tu-154, και Tupolev Tu-204/214 που κατασκευάζονταν την εποχή της Σοβιετικής Ένωσης.

Η πρώτη εταιρεία που παρήγγειλε τα συγκεκριμένα αεροσκάφη, είναι φυσικά ο μεγαλύτερος αερομεταφορέας της Ρωσίας, η περίφημη Aeroflot. Η παράδοση 50 αεροσκαφών, αναμένεται στα τέλη του 2018 ή στις αρχές του 2019. 


Η εταιρεία παραγωγής, στοχεύει να πουλήσει το νέο της αεροσκάφος σε χώρες που συνήθως προμηθεύονταν από τη Ρωσία, όπως η Ινδία, η Κίνα, η Νοτιοανατολική Ασία και η Λατινική Αμερική.

Οι κατασκευαστές ισχυρίζονται πως το MC-21 θα είναι ταχύτερο και φθηνότερο τόσο από το Boeing 737 αλλά και το Airbus A320. Το ρωσικό αεροσκάφος θα έχει ταχύτητα 870 χιλιομέτρων/ώρα, ενώ οι αντίστοιχες των ανταγωνιστών του είναι 842 χλμ/ώρα και 828 χλμ/ωρα. Η τιμή του που ορίστηκε στα 85 εκατομμύρια δολάρια, είναι σαφώς μικρότερη από εκείνη των ανταγωνιστών του.


crashonline.gr




Σχετική Ενημέρωση
loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας