Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Αποκάλυψη… ΤΑ 17 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟ ΡΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ! Ποιο είναι το μέλλον του Βλαντιμίρ Πούτιν

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more





Σήμερα, 7 Μαΐου 2017, σηματοδοτείται η πέμπτη επέτειος της ημέρας που ο Βλαντιμίρ Πούτιν έγινε για τρίτη φορά πρόεδρος της Ρωσίας.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, τα τελευταία 17 χρόνια η Δύση έχει μάθει πολύ καλά, «ποιος είναι ο Πούτιν», με πολλούς ηγέτες παγκοσμίως να τον θεωρούν ως ένα ηγέτη που ασκεί τεράστια επιρροή, αλλά συχνά απρόβλεπτο πολιτικό.

Ο επικεφαλής του Ιδρύματος Ανάπτυξης της Κοινωνίας των Πολιτών Κωνσταντίν Κόστιν πιστεύει ότι η Δύση θεωρεί τον Πούτιν απρόβλεπτο.

«Όλοι καταλαβαίνουν ότι ο Πούτιν είναι ένας πολιτικός με αποφασιστικότητα, έχουν γράψει χιλιάδες άρθρα γι ‘αυτόν, διάβασα περισσότερα από είκοσι βιβλία που δημοσιεύτηκαν στη Δύση, όπου οι ερευνητές προσπάθησαν να εξηγήσουν τα κίνητρα πίσω από τη συμπεριφορά του Πούτιν σύμφωνα με τις «αξίες» τους, ενώ οι καταγγελίες για την απρόβλεπτη συμπεριφορά του Ρώσου Προέδρου είναι αρκετά περίεργες «, ανέφερε ο Κόστιν.

Ο Πούτιν περιλαμβάνεται στον κατάλογο του Forbes με τους πιο ισχυρούς ανθρώπους στον κόσμο για τέταρτο συνεχές έτος.



Οι ειδικοί πιστεύουν επίσης ότι στο εγγύς μέλλον ο Ρώσος ηγέτης θα επικεντρωθεί περισσότερο σε εγχώρια ζητήματα.
Όταν πολλές χώρες δίνουν ολοένα και περισσότερη προσοχή στα εσωτερικά προβλήματα, η Ρωσία θα πρέπει να κάνει το ίδιο «επειδή η επιτυχία στην παγκόσμια σκηνή δεν θα είναι αρκετή», πιστεύει ο πρόεδρος του Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής και Άμυνας Fyodor Lukyanov.

Το ζήτημα της συμμετοχής του Πούτιν στις επόμενες προεδρικές εκλογές, που θα διεξαχθούν το 2018, παραμένει ανοιχτό. Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, δήλωσε ότι το ζήτημα δεν έχει ακόμη τεθεί στην ατζέντα της ρωσικής κυβέρνησης.

Ωστόσο, διάφορες μελέτες δείχνουν ότι στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις έναντι του σημερινού ρώσου ηγέτη.




Σύμφωνα με μελέτη του Ιδρύματος Ανάπτυξης της Κοινωνίας των Πολιτών, περίπου το 70-75% των ψηφοφόρων είναι πιθανό να ψηφίσουν για τον Πούτιν εάν συμμετάσχει στις προεδρικές εκλογές του 2018.

Μια μελέτη που διεξήγαγε το Romir αποκάλυψε ότι το 39% των ερωτηθέντων δυσκολεύεται να πει ποιον θα ψήφιζε αν ο Πούτιν δεν «κατέβει» για πρόεδρος τέταρτη φορά. Σύμφωνα με την έρευνα, το 17% δήλωσε ότι δεν θα πάει στις κάλπες, ενώ το 12% ομολόγησε ότι θα ρίξει άκυρες ψήφους. Μια παρόμοια εικόνα αντανακλάται και σε δημοσκόπηση της VTSIOM.
hellasforce.com




ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας