Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Παίρνουν τα παιδιά από το σπίτι – Ποια ηλικία αποφάσισε τελικά η κυβέρνηση



Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more




Παίρνουν τα παιδιά από το σπίτι – Ποια ηλικία αποφάσισε τελικά η κυβέρνηση


Έπονται ανακοινώσεις – ΓΟΝΕΙΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ

Την θέσπιση δίχρονης υποχρεωτικής προσχολικής εκπαίδευσης για το σύνολο των νηπίων 4 – 6 ετών, προανήγγειλε ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, μιλώντας στην εφημερίδα «Τα Νέα».

«Η ένταξη του συνόλου των νηπίων 4-6 ετών στη δομή της υποχρεωτικής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης αποτελεί σημαντικό στοιχείο του συνολικού μεταρρυθμιστικού σχεδίου που θα παρουσιάσουμε τέλη Ιουνίου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όπως ανέφερε, στόχος είναι όχι μόνο να διευρυνθεί και να γενικευθεί η διετής υποχρεωτική φοίτηση των νηπίων Α’ και Β’ ηλικίας στην προσχολική αγωγή, αλλά και να εφαρμόσουμε αλλαγές στα αναλυτικά προγράμματα, εισάγοντας νέες εκπαιδευτικές μεθόδους», πρόσθεσε.





Ποιες θα είναι οι καινούριες μέθοδοι;

Γιατί υποχρεώνουν όλους τους γονείς να στέλνουν τα παιδιά από τόσο μικρά στο σχολείο, την ώρα που υπάρχουν μητέρες που είναι σε θέση να τα μεγαλώσουν;

Πάντως η Ατζέντα 2030 έχει επιβάλλει την υποχρεωτική εκπαίδευση από την προσχολική ηλικία, προκειμένου τα παιδιά να μυούνται από μικρά στην νοοτροπία της Νέας Τάξης και να απομακρυνθούν από τους γονείς και τις όποιες γνώσεις τους μεταλαμπαδεύουν.

Μία μόρφωση για όλα τα παιδιά!

Θυμίζουμε τα λεγόμενα κυβερνώντων αλλά και νηπιαγωγών σε σχέση με το τι πρέπει να διδάσκεται στα νηπιαγωγεία.

Έχουν ζητήσει ακόμα και την δημιουργία κινουμένων σχεδίων και παιδικών ταινιών με χαρακτήρες LGBT!



el.gr
katohika.gr


Σχετική Ενημέρωση
loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας