Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Προειδοποίηση ΠΟΥΤΙΝ προς ΜΕΡΚΕΛ και ΔΥΣΗ: "ΜΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ"... (BINTEO)




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more


Επίθεση κατά της Δύσεως εξαπέλυσε ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου με η Γερμανίδα Καγκελάριο, Άγκελα Μέρκελ, στο Σότσι..


Ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε ότι η Ρωσία δεν έχει παρέμβει ποτέ σε πολιτικά ζητήματα άλλων χωρών, αν και έγιναν προσπάθειες προς τη Ρωσία, εννοώντας την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις ΗΠΑ.

Ο Πούτιν και η Μέρκελ συζήτησαν διεξοδικά κρίσιμα γεωπολιτικά θέματα όπως τη σύγκρουση στη Συρία, την κατάσταση στην Ουκρανία και της καταπολέμηση του Ισλαμικού φονταμενταλισμού. Τέλος, αναφέρθηκαν και στις διμερείς σχέσεις των δύο χωρών.

Ο Πούτιν δήλωσε στην κοινή συνέντευξη τύπου «Δεν παρεμβαίνουμε ούτε στην πολιτική ζωή ούτε στις πολιτικές διαδικασίες άλλων χωρών. Θα θέλαμε επίσης ότι κανείς δεν θα παρέμβει στην πολιτική ζωή της Ρωσίας. Δυστυχώς, αυτό που βλέπουμε είναι ακριβώς το αντίθετο. Έχουμε δει τις προσπάθειες να παρέμβουν στις εσωτερικές πολιτικές διαδικασίες της Ρωσίας εδώ και πολύ καιρό». Μάλιστα, δήλωσε, αυτό γίνεται και μέσω διαφόρων Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ) που δρουν στη χώρα.

Τέλος, ο Πούτιν υποστήριξε ότι οι κατηγορίες ότι η Ρωσία παρεμβαίνει σε εκλογές ξένων χωρών, είναι αναπόδεικτες κατηογορίες των ΗΠΑ για εσωτερικούς λόγους.



Η Άγκελα Μέρκελ από την πλευρά της υποστήριξε ότι δεν φοβάται εμπλοκή της Ρωσίας στις Γερμανικές εκλογές ούτε από κάποιο άλλο ξένο κέντρο: «Γνωρίζουμε ότι η εγκληματικότητα στον κυβερνοχώρο είναι μια διεθνής πρόκληση ... αλλά αναμένουμε ότι οι γερμανικές εκλογές θα προχωρήσουν χωρίς ζημιά».

Τέλος, οι δύο ηγέτες συμφώνησαν ότι πρέπει να υπάρξει σταθεροποίηση στην Ουκρανία κι ότι πρέπει να τηρηθούν από όλες τις πλευρές οι συμφωνίες για παύση του πυρός. Η τελευταία επίσκεψη της Γερμανίδας καγκελάριου στη Ρωσία ήταν στις 10 Μαΐου, πριν από 2 χρόνια ακριβώς δηλαδή.


voicenews.gr




Σχετική Ενημέρωση
loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας