ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΜΙΤ! Έγγραφο στον ΟΗΕ περί "τουρκικής μειονότητος στη Θράκη"... (έγγραφα)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΚοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more

Σε νέα πρόκληση προχώρησαν οι πράκτορες της ΜΙΤ στην Θράκη, καθώς η «Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης»


 μια ΜΚΟ που υποστηρίζει την Τουρκική ψευτο-μειονότητα στην περιοχή απέστειλε στον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ έγγραφο στο οποίο γίνεται αναφορά στο «δικαίωμα της τουρκικής μειονότητας της Δυτικής Θράκης να εκλέγει μόνη της τους θρησκευτικούς της ηγέτες».


Το έγγραφο αυτό έχει δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών όπου αφού παραδέχονται την παράνομη δράση τους, δηλαδή ότι δεν επέτρεψαν στους νόμιμους μουφτίδες να κάνουν την δουλειά του, και διαμαρτύρονται για την διδασκαλία του Κορνίου που γίνεται στην Ελληνική γλώσσα.

Δείτε το έγγραφο, όπως το δημοσιοποίησε το militaire.gr:

Πάντως, να τονίσουμε ότι η Ελλάδα ήδη έχει απαντήσει στις προκλήσεις της συγκεκριμένης ΜΚΟ ενώ και οι Ηνωμένες Πολιτείες εξέδωσαν μια έρευνα τις προηγούμενες ημέρες, η οποία καταρρίπτει τις ισχυρισμών των Τούρκων πρακτόρων περί καταπιέσεως της μειονότητος 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

Σχόλια