Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Την Ρωσία είναι αδιανόητο να την φανταστούμε χωρίς την πνευματική εμπειρία της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, δήλωσε ο Πούτιν

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ



Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας




 animated-arrow-image-0509 facebook twitter   more




Ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντιμίρ Πούτιν.


RIA Novosti / Αλεξέι Nikolsky  Φωτογραφία αρχείου


ΜΟΣΧΑ, 25 Μαΐου – RIA Novosti.Την Ρωσική κρατική υπόσταση είναι αδύνατο να την φανταστούμε χωρίς την πνευματική, ιστορική εμπειρία της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν κατά τη διάρκεια της τελετής της αφιέρωσης του νέου ναού στο μοναστήρι Sretensky στην Μόσχα.

Την Πέμπτη, ο Πούτιν έφτασε στο μοναστήρι Sretensky στο άνοιγμα του νέου Ναού της Αναστάσεως, και των μαρτύρων και ομολογητών της Ρωσικής Εκκλησίας.

«Στην χώρα μας – στο ίδιο το ρωσικό κράτος – είναι αδύνατο να το φανταστούμε χωρίς την πνευματική, ιστορική εμπειρία της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, η οποία μεταδίδεται από γενιά σε γενιά μέσα από τις ποιμαντικές λέξεις .





Σίγουρα, ο νέος ναός της Μονής Sretensky θα είναι ένα φωτεινό, ελκυστικό κέντρο των θρησκευτικών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και θα συμβάλει στην διαιώνιση της κοινωνίας μας της καλοσύνης , του αμοιβαίου σεβασμού και της συμφιλίωσης», – δήλωσε ο Πούτιν την Πέμπτη.
Ο Νέος Καθεδρικός Ναός στο έδαφος της Μονής Sretensky χτίστηκε για περισσότερα από τρία χρόνια με δωρεές και χτίστηκε για την 100ή επέτειο των τραγικών επαναστατικών γεγονότων του 1917.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος της Μόσχας, Σεργκέι Sobyanin δήλωσε ότι η αποκατάσταση των δεκάδων ναών συνεχίζεται στη Μόσχα. «Μαζί, θα επιστρέψουμε στην πνευματική και πολιτιστική κληρονομιά της Μόσχας», – είπε.
Ο Πατριάρχης Κύριλλος παρέδωσε στον Δήμαρχο της Πρωτεύουσας το μετάλλιο πρώτου βαθμού του Αγίου Πρίγκηπα Δανιήλ της Μόσχας
https://ria.ru
tokoutsavaki.blogspot.gr/

loading...


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας