Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Μετά & την Τουρκική Άσκηση «Φόλα» ….Η Άγκυρα προσπαθεί με «ΝΟΤΑΜ» να ανακόψει την «Καταιγίδα» στο Αιγαίο!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας




 animated-arrow-image-0509 facebook twitter   more



Στα τελειώματα βρίσκεται η Τουρκική Άσκηση «Θαλασσόλυκος» που αποδείχθηκε απο τις μεγαλύτερες φόλες


«,αφού η Τουρκία δεν προχώρησε ή δεν μπόρεσε σύμφωνα με πληροφορίες να προχωρήσει σε Αποκλεισμό νησιών του Νοτιοανατολικού Αιγαίου όπως ήταν και το σενάριο …Προχώρησε σε έκδοση «ΝΟΤΑΜ»!



Σύμφωνα με την Τουρκική «ΝΟΤΑΜ» απαγορεύονται οι Πολεμικές Ασκήσεις σε νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου σε μια προσπάθεια να ανακόψουν την Ναυτική Καταιγίδα ,που θα χτυπήσει το Βόρειο Αιγαίο τις επόμενες ημέρες και μάλιστα ξεκινά την 29η Μαΐου σημαδιακή ημέρα για τον Ελληνισμό !


Με άπλωμα του Στόλου και Ασκήσεις Τακτικής η Ελληνική Απάντηση …«ΚΑΤΑΙΓΙΣ 2017»




H Άγκυρα εξέδωσε τις NOTAM A2498/17 & Α2501/17 ώς απάντηση στις ελληνικές ΝΟΤΑΜ Α1200/17 & Α1201/17, με τις οποίες δεσμεύονται περιοχές στο βορειοανατολικό Αιγαίο για ασκήσεις των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων το χρονικό διάστημα 29/05-02/06.



Επιτελείς του ΓΕΝ απάντησαν στους Τούρκους με σχεδιασμό αποβάσεως σε νησιά επίδειξη των Μονάδων Υποβρυχίων Καταστροφών αλλά και με άπλωμα του Στόλου ώς στην Αλεξανδρούπολη


Πεζοναύτες σε Απόβαση …Θα παίξουν ίσως το σοβαρότερο ρόλο




.Η Επίδειξη των Ελληνικών Ναυτικών Δυνάμεων είναι μια απάντηση σαφέστατη στις τουρκικές προκλήσεις και τις ορέξεις του Τούρκου Α/ΓΕΝ Μποστάνογλου !

Ο Έλληνας Α/ΓΕΝ το διαμήνυσε με τον καλύτερο τρόπο με το μήνυμα που έστειλε οτι όχι απλώς θα προστατεύσουμε τα νησιά και τα Θαλάσσια σύνορά μας …Αλλά θα νικήσουμε !



Αν εκτιμήσουμε τα Συμπεράσματα που θα βγουν αβίαστα μετά και την Αξιολόγηση της «ΘΑΛΑΣΣΟΛΥΚΟΣ 2017», αλλά της «Καταιγίδας 2017 «...Η πολιτική Ηγεσία της Ελλάδος καλά θα κάνει να αλλάξει στάση στις Αξιώσεις της Τουρκίας !

Αναμένουμε να δούμε την Καταιγίδα που θα χτυπήσει το Βόρειο Αιγαίο …Αφού και οι Πληροφορίες μας κάνουν λόγω οτι θα χτυπήσει και μάλιστα πολύ άσχημα στο Αιγαίο!
veteranos.gr

loading...


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας