Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ! "Πρόσφυγες" στο λιμάνι βγάζουν δεσμίδες 100ευρων και αγοράζουν πλαστά ΕΓΓΡΑΦΑ...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ


Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more




Ένα αποκαλυπτικό βίντεο ανέβασε ο Ιταλός ανεξάρτητος πολιτικός Mauro Pili,


 στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα ότι τα πράγματα με το προσφυγικό μόνο απλά δεν είναι.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, ένα «ποτάμι» από χρήματα διακινούνται καθημερινά στο λιμάνι του Κάλιαρι, από λαθρομετανάστες-πρόσφυγες οι οποίοι δίνουν ολόκληρα χαρτονομίσματα των 100 ευρώ για να παραλάβουν πλαστά έγγραφα.

Ο Ιταλός γράφει στην περιγραφή του βίντεο στο facebook «Τι λες γι' αυτό; Μπορούμε να βοηθήσουμε στη σιωπή;» υπονοώντας ότι είναι τόσα πολλά τα λεφτά που παίζονται από όλα αυτή την κατάσταση που δεν μπορείς να βοηθήσεις, κάποιοι προφανώς βγαίνουν πολύ κερδισμένοι,





Επιπλέον, πίσω απ’ όλα αυτά είναι και πάρα πολλές Μ.Κ.Ο. που παίρνουν χρήματα για να «σώσουν» τους πρόσφυγες στη Μεσόγειο, και ταυτόχρονα συνεργάζονται με δουλεμπόρους και διακινητές.

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε την κομπίνα που παίζεται καθημερινά πίσω απ’ την πλάτη μας. Γιατί μην ξεχνάμε ότι και στην Ελλάδα ακριβώς τα ίδια γίνονται:





voicenews.gr


loading...



ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας