Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Εξέλιξη βόμβα: Το Πακιστάν έτοιμο να στείλει 20.000 στρατιώτες στο Κατάρ λένε οι Τούρκοι – Τουρκικά μαχητικά και πλοία με προορισμό Ντόχα

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας


facebook   twitter   more




Η Γερμανία υπέρ Κατάρ και εναντίον ΗΠΑ – Δηλώσεις Ζ.Γκάμπριελ 


Toυ Βασίλη Καπούλα

Είδηση βόμβα από την Τουρκία: Το Πακιστάν είναι έτοιμο να στείλει 20.000 στρατιώτες στο Κατάρ! Η είδηση που μεταδίδουν εκτάκτως τα τουρκικά ΜΜΕ είναι πολύ εντυπωσιακή που αν αληθεύει-γιατί μιλάμε για ένα τεράστιο αριθμό- τότε οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια σε «προφητικές» εξελίξεις. Μην ξεχνάμε ότι Τουρκία και Πακιστάν έχουν άριστες σχέσεις και συνεργασία σε πολλούς τομείς.

Τούρκοι έχουν ξεχυθεί στους δρόμους της Τουρκίας και διαδηλώνουν υπέρ του Κατάρ..

Ταυτόχρονα το Κατάρ αναφέρει πως η Γερμανία στέκεται στο πλευρό του μετά την συνάντηση των Υπουργών Εξωτερικών των δύο χωρών. Τα δισ. είναι αμέτρητα…

Ο Υπουργός Εξωτερικών του Κατάρ ευχαρίστησε την Γερμανία για την θέση της στην κρίση. Ο ΥΠΕΞ του Κατάρ, Sheikh Mohammed bin Abdulrahman Al-Thani, συναντήθηκε σήμερα με τον Γερμανό ΥΠΕΞ, Sigmar Hartmut Gabriel.

Οι δυο πλευρές συζήτησαν τις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών και την ενδυνάμωση τους σε σχέση με τις εξελίξεις σε Συρία, Υεμένη, Λιβύη και στην ευρύτερη περιοχή γενικά.

Ο Γερμανός Υπουργός Εξωτερικών είπε ότι το Κατάρ είναι «στρατηγικός συνέταιρος» στη μάχη κατά της τρομοκρατίας ενώ τόνισε πως η χώρα του είναι αντίθετη με την επιδείνωση των σχέσεων και την επιβολή αποκλεισμού.





Το χαρακτήρισε μη αποδεκτή εξέλιξη!

Η τελευταία φράση τα λέει όλα..

Δηλαδή η Γερμανία σε ένα ακόμη ζήτημα τάχθηκε εναντίον των ΗΠΑ!

Οι τουρκικές δυνάμεις Στρατοχωροφυλακής θα αναπτυχθούν στην πρωτεύουσα του Κατάρ, Ντόχα.

Οι Τούρκοι αποκαλύπτουν πως θα συνοδεύονται από τουρκικά μαχητικά και πλοία.

Ο πρωταρχικός στόχος είναι να εκπαιδευτεί γρήγορα η Καταριανή Στρατοχωροφυλακή.

Ο αριθμός των πλοίων και μαχητικών θα αξιολογηθεί από τις αναφορές και τις εξελίξεις..

Τις επόμενες ημέρες θα φθάσει στη Ντόχα υψηλόβαθμη τουρκική αντιπροσωπεία,

Αν αυτά ισχύουν που λένε οι Τούρκοι, τότε η συμφωνία Κατάρ-Τουρκίας περιλαμβάνει πολλά που δεν έχουν ακόμα αποκαλυφθεί.

Οι δύο χώρες θα πραγματοποιήσουν στενή συνεργασία στο πλαίσιο του πρωτοκόλλου συνεργασίας στους ακόλουθους τομείς:

-Επιθεωρήσεις στα κεντρικά γραφεία και ιδρύματα,

– Εκπαίδευση σε ειδικό εκπαιδευτικό κέντρο με την συμμετοχή αμοιβαίων στρατευμάτων (συμπεριλαμβανομένης της γλωσσικής κατάρτισης) και της εκπαίδευσης,

– Εσωτερική εκπαίδευση ασφάλειας, κατάρτιση αστικού πολέμου και καταπολέμηση του λαθρεμπορίου και του οργανωμένου εγκλήματος, παρεμβαίνοντας σε κοινωνικές εκδηλώσεις, εκπαίδευση, καθώς και κατάρτιση της στρατιωτικής αστυνομίας.

– Ενίσχυση εξοπλισμού και εκπαίδευσης που θα χρησιμοποιηθεί στην εκπαίδευση αμοιβαίας βοήθειας

– τεχνολογική συνεργασία και την ανταλλαγή εμπειριών και γνώσεων σε κοινά θέματα,

– την εκπαίδευση, κατάρτιση και μεταφορά γνώσης και εμπειρίας σε τεχνικά και υλικοτεχνικά θέματα με σκοπό την παροχή «συμβουλευτικών υπηρεσιών

– κατάρτιση σε ιδρύματα εκπαίδευσης που συνδέονται με το Γενικό Επιτελείο, με την αποστολή ειδικού επίλεκτου προσωπικού ( κομάντος) για εκπαίδευση και εξειδίκευση .

Η αιτιολόγηση της συμφωνίας , η οποία υπεγράφη στην Ντόχα στις 28η Απριλίου 2016, από την «Δημοκρατία της Τουρκίας και την Κυβέρνηση του Κράτους του Κατάρ, αφορά την ανάπτυξη τουρκικών δυνάμεων στο έδαφος», οι οποίες θα σεβαστούν την κυριαρχία, την ισότητα, θα εφαρμόζουν το διεθνές δίκαιο και θα δείχνουν αμοιβαίο σεβασμό στην εθνική νομοθεσία, της χώρας αυτής.

Στη πρώτη φωτογραφία, ένα ιρανικό 747 στο αεροδρόμιο Shiraz φορτώνει τρόφιμα για το Κατάρ.















 
pentapostagma.gr

loading...


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας