Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

«ΔΕΝ υπάρχουν αντίμετρα. ΔΕΝ υπάρχει ποσοτική χαλάρωση. ΔΕΝ υπάρχει ελάφρυνση χρέους. ΔΕΝ υπάρχει …

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας


facebook   twitter   more




...ηθικός φραγμός, υπογράφουν και θα υπογράφουν τα πάντα, καταστρέφοντας και ξεπουλώντας ό,τι κινείται και ό,τι δεν κινείται»



08 Ιουνίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δήλωση της Ραχήλ Μακρή και του Μιχάλη Χριστοδουλίδη για την απόφαση του πολιτικού συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ

Ραχήλ Μακρή – Μιχάλης Χριστοδουλίδης: «ΔΕΝ υπάρχουν αντίμετρα. ΔΕΝ υπάρχει ποσοτική χαλάρωση. ΔΕΝ υπάρχει ελάφρυνση χρέους. ΔΕΝ υπάρχει ηθικός φραγμός, υπογράφουν και θα υπογράφουν τα πάντα, καταστρέφοντας και ξεπουλώντας ό,τι κινείται και ό,τι δεν κινείται»

Μπροστά στον φόβο απώλειας της εξουσίας, το πολιτικό συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ, αποδέχθηκε την πρόταση Σόιμπλε για το «κλείσιμο» της αξιολόγησης.

Έτσι, τα παραμύθια Τσίπρα, περί άρσης των ψηφισθέντων μέτρων σε περίπτωση μη λήψης των μέτρων για την ελάφρυνση του χρέους, αποδεικνύονται απλά παραμύθια εφησυχασμού του »αριστερού επαναστατικού» κοινού τους, και δεν έχουν καμία υπόσταση αφού το μόνο που καταφέρνουν, δήθεν εκβιάζοντας τον Σόιμπλε, είναι να μεγιστοποιούν την αποτυχία τους!

Τώρα, ετοιμάζουν το επικοινωνιακό τους αφήγημα, στο πως θα περάσουν την “αποτυχία” σε “επιτυχία”.

Τώρα, πρέπει να ανασύρουν από το κουτί του ψεύδους το αφήγημα “θέλετε να παραιτηθούμε για να έρθει η ΝΔ στην εξουσία και να εφαρμόσει τα αναγκαστικά μέτρα; Αν είναι έτσι, καλύτερα να μείνουμε εμείς στην εξουσία και να τα εφαρμόσουμε εμείς οι ίδιοι, αφού όποιος και να έρθει θα κάνει το ίδιο γιατί αυτοί και όχι εμείς”.





Η αλήθεια είναι ότι:

ΔΕΝ υπάρχουν αντίμετρα, αλλά μόνο μέτρα.

ΔΕΝ υπάρχει ποσοτική χαλάρωση, αλλά μόνο ποσοτική συμπίεση.

ΔΕΝ υπάρχει ελάφρυνση χρέους, αλλά μόνο επιβάρυνση χρέους.

Καθημερινά αποδεικνύεται ότι, δεν έχουν κανένα ηθικό φραγμό, καμία αναστολή, καμία ιδεολογία, υπογράφουν και θα υπογράφουν τα πάντα με οποιοδήποτε τίμημα, καταστρέφοντας και ξεπουλώντας ό,τι κινείται και ό,τι δεν κινείται.

Ραχήλ Μακρή

Πρώην Βουλευτής – Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

Μιχάλης Χριστοδουλίδης

Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός-Σμήναρχος ε.α

Διπλ. Μηχανικός Αεροσκαφών ΣΜΑ

Ενεργειακός Επιθεωρητής και Τομεάρχης Ενέργειας και Υποδομών του Μετώπου Νίκης

Μέτωπο Νίκης
www.metoponikis.gr


loading...


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας