Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Ο Ερντογάν μετατρέπει σε τζαμί την Αγιά Σοφιά: Απόψε σε απευθείας μετάδοση η ανάγνωση του Κορανίου από το Μνημείο (βίντεο)

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας


facebook   twitter   more


↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔



Ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εκμεταλλευόμενος το Ραμαζάνι, προχωρά σε μια...

Της Λίνας Ακριβοπούλου

...ακόμη προκλητική κίνηση κατά του χριστιανισμού και του ελληνισμού, καθώς απόψε θα διαβαστεί το Κοράνι στο εσωτερικό της Αγιάς Σοφιάς με την παρουσία υψηλά ιστάμενων προσκλεκλημένων από την κυβέρνηση και κατόπιν θα γίνει κάλεσμα των πιστών με το «εζάνι» δυο μουεζίνηδων. Η θρησκευτική τελετή, μάλιστα, που αποκαλείται «Νύχτα της Αποκάλυψης του Κορανίου», θα μεταδοθεί σε απευθείας μετάδοση από εκπομπή της τουρκικής κρατικής τηλεόρασης.

Στην τελετή θα παρευρεθούν ο Επικεφαλής της Διεύθυνσης Θρησκευτικών Υποθέσεων, Mehmet Görmez και οι πρώην επικεφαλής της Διεύθυνσης, Süleyman Ateş και Ali Bardakoğlu

Όπως, μάλιστα, αναφέρεται στα δημοσιεύματα, «θα υψωθεί η φωνή του Κορανίου και του εζανίου μέσα στην Αγία Σοφία».

Η εκπομπή αναμένεται να ξεκινήσει τα μεσάνυχτα, ενώ θα ολοκληρωθεί με το κάλεσμα των πιστών για προσευχή (εζάνι) από δυο μουεζίνηδες από την Αγία Σοφία.





Υπενθυμίζεται ότι στην αρχή του Ραμαζανίου είχε οργανωθεί προσευχή έξω από την Αγία Σοφία, ενώ και πριν το δημοψήφισμα στην Τουρκία υπήρχε έντονη φημολογία ότι ο Ερντογάν θα υιοθετούσε τελικά το αίτημα φανατικών ισλαμιστών, αλλά και μελών του κόμματος του, AKP, για μετατροπή της Αγίας Σοφιάς σε τζαμί.








el.gr



Σχετική Ενημέρωση


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας