Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Τούρκοι χάκερς για Αγιά Σοφιά: «Ρίξαμε την ιστοσελίδα του Αλ.Τσίπρα - Μην μας κάνεις να χάσουμε την υπομονή μας»

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας


facebook   twitter   more

ΠτΔ: Αν δεν σέβεσαι την Αγία Σοφία, δεν μπορείς να είσαι Ευρωπαίος!









Με περίεργη είδηση κάνει τα τελευταία λεπτά το γύρο του διαδικτύου καθώς Τούρκοι χάκερς

Της Λίνας Ακριβοπούλου

 υποστηρίζουν ότι έχουν «ρίξει» την ιστοσελίδα του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, και έχουν αναρτήσει απειλητικά μηνύματα.


Η ιστοσελίδα του Αλέξη Τσίπρα «primeminister.gr» έχει τεθεί εκτός λειτουργίας, γεγονός που έχουν παραδεχτεί και κυβερνητικές πηγές, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί η δράση χάκερς.


Όπως αναφέρουν κυβερνητικές πηγές η σελίδα του Αλέξη Τσίπρα αντιμετωπίζει τεχνικό πρόβλημα το οποίο και θα αποκατασταθεί σύντομα.


Αξιοσημείωτο είναι ότι αυτό παρατηρείται λίγες μόνο ώρες μετά τις τουρκικές προκλήσεις στην Αγιά Σοφιά.





Εν τω μεταξύ, με βάση τα όσα αναφέρουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, πίσω από το μπλοκάρισμα της σελίδας κρύβεται η τουρκική ομάδα χάκερ Aslan NeferTim, η οποία και άφησε το απειλητικό μήνυμα «Σε μας πέφτει το καθήκον να αντιδράσουμε στην αντίδραση Ελλάδας για την ανάγνωση του Κορανίου στην Αγία Σοφία. Τσίπρα μην εκπλήσσεσαι, μην μας κανείς να χάσουμε την υπομονή μας".


Την ίδια στιγμή η ομάδα του Τούρκων χάκερς πανηγυρίζει στο διαδίκτυο με μηνύματα του τύπου «η Αγιά Σοφιά είναι δικιά μας»...


el.gr





ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας