Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Έτοιμο το νέο επιβλητικό ρωσικό δεξαμενόπλοιο! Εγκαίνια με Πούτιν!

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ





Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας


facebook   twitter   more



Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έλαβε μέρος στην τελετή ονομασίας του δεξαμενόπλοιου «Christophe de Margerie»


στο λιμάνι Μπρονκά της Αγίας Πετρούπολης, το Σάββατο.

Το δεξαμενόπλοιο έχει σχεδιαστεί για ετήσια μεταφορά υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) στις δύσκολες συνθήκες της βόρειας θάλασσας στο πλαίσιο του έργου «Yamal LNG».

Ο Πούτιν τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που σας καλωσορίζω στην σημερινή τελετή για την ονομασία ενός καινούργιου δεξαμενόπλοιου της εταιρείας Sovcomflot. 


Τον Μάρτιο το πρώτο ταξίδι τελείωσε στο ρωσικό λιμάνι Sabetta στα βόρεια ,ολοκληρώνοντας με επιτυχία τις δοκιμές πάγου. 




Είναι ένα σύγχρονο πλοίο που ονομάστηκε από τον Γάλλο επιχειρηματία, έναν μεγάλο φίλο της χώρας μας, τον φίλο της Ρωσίας – Christophe de Margerie. 

Έχει κάνει πολλά για να ενισχύσει τους δεσμούς της εταιρικής σχέσης και της φιλίας με τη Ρωσία [που έχουν] οδηγήσει σε μερικά μεγάλα κοινά έργα στον ενεργειακό τομέα. 

Το όνομα του πλοίου είναι προς τιμήν του. Και αυτό είναι ένα άλλο σύμβολο της ειλικρίνειάς μας, μια καλή σχέση με αυτόν τον εκπληκτικό άνθρωπο και ένα αφιέρωμα στη μνήμη του.»


hellasforce.com

loading...


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας