Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ yirmidort.tv, ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΚΕΡΣ ΕΡΙΞΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ SERVERS ΤΟΥ ΠΑΝ/ΜΙΟΥ «ΡΕΤΖΕΠ ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ».

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας


facebook   twitter   more

Προτάσεις με ενδιαφέρων -  Προτάσεις με ενδιαφέρων













ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΛΕΓΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ISKaDaR69, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΑ ΧΑΚΕΡ ΣΕ ΒΡΩΜΕΡΟ SITE ΤΗΣ ΜΙΤ ΤΟ 1997!!!


Γράφει ο George Adalis B

Σαρωτική είναι η απάντηση ων Ελλήνων χάκερς «Anonymous» στην επίθεση των Τούρκων στην ιστοσελίδα primeminister.gr. Οι Τούρκοι είχαν επιτεθεί στην ιστοσελίδα του Πρωθυπουργού μετά την ανακοίνωση για την βεβήλωση της Αγιάς Σοφιάς! Το θέμα ανάδειξε το μεγαλύτερο τουρκικό τηλεοπτικό κανάλι www.yirmidort.tv με ειρωνικότατους χαρακτηρισμούς και σχολιασμούς για την χώρας μας, ενώ ούτε λίγο ούτε πολύ πανηγύριζε με την ενέργεια αυτή των Τούρκων Χάκερς. 

Αμέσως στο DarkWeb σήμανε συναγερμός και χιλιάδες Ελληνες Χακερς σε Ελλάδα, Γερμανία, Αγγλία και ΗΠΑ, έκλεισαν ραντεβού με τα Μεμέτια, υποσχόμενοι ότι για κάθε site που θα χτυπούν οι Τούρκοι, οι Ελληνες θα χτυπούν 100!





Ετσι, αργά χτες το βράδυ. Το τουρκικό κανάλι http://www.yirmidort.tv/ που έκανε τις «μαγκιές» επί πέντε ώρες αντιμετώπιζε τεράστια προβλήματα! Αρχικά δεν έπαιζε το Live streaming του καναλιού στο ιντερνέτ και κατόπιν άρχισε να υπολειτουργεί ολόκληρο ενώ για πέντε ολόκληρες ώρες είχε «πέσει» ολοκληρωτικά!


Σήμερα το πρωί σειρά είχε το Πανεπιστήμιο «Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν» που ιδρύθηκε από τον ίδιο τον Ερντογάν, στην υποτιθέμενη πατρίδα του, στα Ριζά της Τραπεζούντος, το έτος 2006 και υπερηφανεύεται για τα «τσακάλια» χάκερς που έχει βγάλει!


Η κίνηση αυή θεωρείται ως απάντηση από τους Ελληνες χάκερς, στην «ταυτότητα» του δράστη τούρκου χάκερ!


Ετσι όχι μόνο η κεντρική σελίδα του Πανεπιστημίου αλλά ολόκληροι servers του ιδρύματος σε Τουρκία και εξωτερικό είναι άπαντες αυτή τη στιγμή εκτός λειτουργίας, ,μετά από την συνδυασμένη επίθεση των #OpAnonymousGreece η οποία αν και είναι τεραστίων διαστάσεων, αποτελεί ουσιαστικά μια παρωνυχίδα μπροστά σε αυτό που περιμένει τους Τούρκους. 





Οι Ελληνες Anonymous έδωσαν την λίστα με τους servers και τα subdomains του Πανεπιστημίου που ισοπεδώθηκε ολοκληρωτικά και δεν λειτουργεί ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ :


www.akademisyen.erdogan.edu.tr = Down

www.arge.erdogan.edu.tr = Down

www.bap.erdogan.edu.tr = Down

www.bologna.erdogan.edu.tr = Down

www.demo.erdogan.edu.tr = Down

www.disiliskiler.erdogan.edu.tr = Down

www.eduroam.erdogan.edu.tr = Down

www.erdogan.edu.tr = Down

www.rehber.erdogan.edu.tr = Down

www.rteusem.erdogan.edu.tr = Down

www.sempozyum.erdogan.edu.tr = Down

www.uosy.erdogan.edu.tr = Down

www.comyos.erdogan.edu.tr = Down

————————————————————

Http μορφή οι ίδιες ιστοσελίδες:

http://akademisyen.erdogan.edu.tr = Down

http://arge.erdogan.edu.tr = Down

http://bap.erdogan.edu.tr = Down

http://bologna.erdogan.edu.tr = Down

http://demo.erdogan.edu.tr = Down

http://disiliskiler.erdogan.edu.tr = Down

http://eduroam.erdogan.edu.tr = Down

http://erdogan.edu.tr = Down

http://rehber.erdogan.edu.tr = Down

http://rteusem.erdogan.edu.tr = Down

http://sempozyum.erdogan.edu.tr = Down

http://uosy.erdogan.edu.tr = Down

http://comyos.erdogan.edu.tr = Down


Μιλώντας με «παλιά καραβάνα» που στα νιάτα του ήταν μετρ των Κυβερνοεπιθέσεων και αργότερα πέρασε στην αντίπερα όχθη, την «νόμιμη», αφού προσελήφθη από Διεθνή Οργανισμό ως υπεύθυνος ασφάλειας δεδομένων, κατάλαβα, ότι την ερχόμενη Δευτέρα και την Τετάρτη η Τουρκία θα αντιμετωπίσει σαρωτική επίθεση σε δεκάδες sites ενώ σε ανύποπτο χρόνο η επίθεση θα κορυφωθεί σε πολύ πιο ευαίσθητα πληροφοριακά συστήματα της χώρας!





Στους κύκλους των Anonymous διεθνώς έχει δμιουργηθεί σάλος από την είδηση ότι ξέσπασε πόλεμος μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας στον Κυβερνοχώρο, διότι είναι παγκοσμίως γνωστό, ότι στο DarkWeb 100 περίπου Ελληνες αποτελούν τα … «ινδάλματα» της Πολιτείας των Χακερς διεθνώς, ενώ 5 από αυτούς είναι στο top 20 των πιο επικίνδυνων χάκερς διεθνώς.


Τριπλάσιοι είναι οι Ελληνες επιστήμονες που δεν έχουν σχέση με το DarkWeb αλλά εργάζονται σε διεθνείς οργανισμούς όπως η NSA και η CIA που θεωρούνται κορυφαίοι διεθνώς σε θέματα αντιμετώπισης κυβερνοαπειλών!


Αλλωστε, γενικώς, οι Anonymous διεθνώς, έχουν ήδη «καταδικάσει» την Τουρκία και τον ίδιο τον Ερντογάν και το 95% της Λεγεώνας είναι σαφώς υπέρ των Ελλήνων!


Αρα η Ελλαδίτσα όπως την λέτε, έχει μια τρομερή ομάδα επιθετικής κρούσης και μια πανίσχυρη αμυντική ομάδα!


Και αυτό θα το ζήσουν στο πετσί τους πολύ καλά οι Τούρκοι στις αμέσως επόμενες μέρες και μήνες!


Ωσπου να παραδοθούν, όπως κάνουν ανελλιπώς από το 1997, όταν ο πρώτος Ελληνας χάκερ, «κατέλαβε» την δημοσιογραφική ιστοσελίδα “Turkishnews.com” που έκανε βρώμικο παιχνίδι κατά της υποψηφιότητας της Ελλάδας για την ανάληψη των Ολυμπιακών Αγώνων! Και για μια πενταετία οι τούρκοι χάκερς είχαν μπει και πάλι στα καβούκια τους. Ο Ελληνας χάκερ “ISKaDaR69” που είχε καταλάβει τον server των Τούρκων, έδωσε στοιχεία ότι πίσω από την υπόθεση βρισκόταν η ΜΙΤ και κάποια κυρία ονόματι Kandan Tsilik που επόπτευε την χρηματοδότηση της βρωμερής αυτής προπαγάνδας των Τουρκων! Για την ιστορία, αν και οι Τούρκοι είχαν λυσσάξει για μια δεκαετία, η ταυτότητα του «ISKaDaR69» δεν ανακαλύφθηκε ποτέ!


Και να είστε σίγουροι ότι στον πόλεμο αυτό επειδή δεν παρεμβάλλονται Ελληνες πολιτικοί, οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΚΕΡΣ θα ισοπεδώσουν και πάλι τους Τούρκους που σήκωσαν κεφάλι!!!
George Adalis B





ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας