Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΡΩΣΙΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΤΗΣ ΑΦΡΙΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ!

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας


facebook   twitter   more



Σε μυστικές συνομιλίες βρίσκονται Τουρκία και Ρωσία, για να δοθεί αποφασιστικό χτύπημα κατά των Κούρδων της Αφρίν,

του δυτικού καντονιού του Δυτικού Κουρδιστάν (Rojava) στα βόρεια της Συρίας!



Οι Τούρκοι επισκευάζουν έναν από τους δρόμους εισβολής στην Αφρίν
Οι Τούρκοι ζητούν την εκκένωση της περιοχής από τα ρωσικά στρατεύματα, για να χτυπήσουν ανελέητα με πυροβολικό και αεροσκάφη τους Κούρδους και έπειτα να εισβάλουν στο άκρο αυτό της Συρίας, με στόχο να σταματήσουν την δημιουργία λωρίδας συνεχούς Δυτικού Κουρδιστάν, που μπορεί μεθαύριο να φτάσει ως τη Μεσόγειο Θάλασσα, απειλώντας τα συμφέροντα της Τουρκίας, που έχει 20 εκατομμύρια καταπιεσμένους Κούρδους!


Οι Τούρκοι έχουν δυστυχώς βρει πρόθυμα αυτιά στην Ρωσία, προβάλλοντας το γεγονός πως οι Κούρδοι της Συρίας υποστηρίζονται πλέον από τις ΗΠΑ, από έναν εχθρό των Ρώσων…



Ρωσική βάση στην Αφρίν. Θα εκκενωθεί άραγε για χατήρι της Τουρκίας;
Εάν όντως αποσυρθούν οι Ρώσοι από το κουρδικό καντόνι της Αφρίν και αφήσουν το πεδίο ελεύθερο στους Τούρκους για εισβολή, τότε θα πρόκειται για άλλη μια μεγάλη ρωσική «τούμπα», που μόνο «αρκούδες» της Μόσχας ξέρουν να κάνουν, όπως έχουν αποδείξει πολλές φορές στην Ιστορία, από τα Ορλωφικά ακόμη, με την ανυπεράσπιστη σφαγή των Ελλήνων της Τρίπολης και της Κρήτης!





ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ


Κούρδοι ανέβασαν φωτογραφία νεκρών Τούρκων από προηγούμενες συγκρούσειςΟι ίδιοι οι Κούρδοι πάντως δεν το βάζουν κάτω, είναι οργισμένοι για τη ρωσική στάση, που εάν επιβεβαιωθεί στην πράξη, θα σημάνει και το τέλος της Ρωσίας στην περιοχή, αφού υπάρχει ρητή Αμερικανική και Ισραηλινή απόφαση για δημιουργία Κουρδιστάν, ως μη ισλαμικό και φιλοδυτικό αντίβαρο στη Μέση Ανατολή , όπου υπάρχει πετρέλαιο και αγωγοί…




Εκτός από φωτογραφίες νεκρών Τούρκων στρατιωτών που τόλμησαν να τα βάλουν μαζί τους, με το YPG, οι Κούρδοι γράφουν πως η εισβολή της Άγκυρας στην Αφρίν θα γίνει «το τελευταίο καρφί στο φέρετρο της Τουρκίας» και πως «Τουρκία = ISIS», ενώ ετοιμάζονται πυρετωδώς για την αναμέτρηση!

Δεν πρέπει πάντως να διαφύγει της προσοχής κανενός, πως η επερχόμενη εισβολή της Τουρκίας θα γίνει με Νατοϊκά όπλα και μέσα, που θα πρέπει να ξεσηκώσουν τη Συμμαχία και να κινητοποιήσουν την Αθήνα, διότι εδώ δεν πρόκειται για χτύπημα εναντίον Ισλαμιστών του ISIS, αλλά για Κούρδους που πολέμησαν παλικαρίσια τους ακραίους Ισλαμιστές!
ΝΕΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η ανίερη Συμμαχία Ρωσίας – Τουρκίας, που ξεκινά με την πώληση S-400 στην Άγκυρα (δείτε εδώ) και συνεχίζεται εναντίον των Κούρδων, δεν θα βγει σε καλό πάντως της Μόσχας.


Οι δε κινήσεις αυτές Ρώσων και Τούρκων, υποχρεώνουν πλέον τον Ελληνισμό να κλίνει προς το μέρος των ΗΠΑ* και των Κούρδων, για να διαφυλάξει τα εθνικά του συμφέροντα. Και φυσικά με απτά ανταλλάγματα, σε Κυπριακό, Ζήτημα Κωνσταντινούπολης – Στενών, Σκοπιανό, Βορειοηπειρωτικό, ΑΟΖ και Εξοπλιστικά!Όπου δεν αρκεί να ζητήσουμε μόνο τα F-35 και άμεσα, αλλά τα ίδια τα F-22 Raptor…

ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

*ΗΠΑ δεν είναι μόνο ο Τραμπ και οι Ρεπουμπλικάνοι
noiazomai.gr





ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας