Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Ρωσικά βλήματα S-400 κατέρριψαν «άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα» στην Α.Μεσόγειο!

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας


facebook   twitter   more




Η ρωσική αντιαεροπορική άμυνας κατέρριψε «δύο άγνωστα εναέρια αντικείμενα» που είχαν


εισέλθει στην απαγορευμένης πρόσβασης περιοχή της αεροπορικής Χμέιμιμ στην Λατάκεια, αναφέρουν πηγές του ρωσικού υπουργείου Αμυνας.


Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες επρόκειτο για UAV τα οποία είχαν εισέλθει στην επιτηρούμενη περιοχή από τς ρωσικές ένοπλες δυνάμεις. Το ραντάρ 92N6E του α/α συστήματος S-400 εντόπισε τα αντικείμενα (μία πηγή αναφέρει ότι επρόκειτο περί «βλημάτων» και όχι περί UAV) τα εγκλώβισε και εν συνεχεία ανέλαβαν τα βλήματα 48N6E3 του συστήματος τα περαιτέρω!


H πορεία που είχαν από τα νότια προς τα βόρεια τα οδήγησε εντός της «kill zone» που έχουν ανακοινώσει οι Ρώσοι σε ακτίνα 200 χλμ, γύρω από την Λατάκεια και τελικά κατέληξαν στον πάτο της θάλασσας .





Επίσης πηγές του ρωσικού υπουργείου Αμυνας αναφέρουν οιτ «σηκώθηκαν» και δύο ρωσικά μαχητικά (Su-35 ή Su-30) ενώ απογειώθηκε από την βάση και ρωσικό αεροσκάφος AWACS A-50U το οποίο παρακολουθούσε τα ίχνη μέχρι την κατάρριψή τους. Είναι η πρώτη φορά που η αντιαεροπορική άμυνα στην Χμέιμιμ, καταρρίπτει αεροσκάφη ή γενικότερα ιπτάμενα αντικείμενα τα οποίο οι Ρώσοι θεωρούν ως «απειλές».





Το ερώτημα είναι η εθνικότητα των δύο «εναέριων αντικειμένων». Πιθανότατα ισραηλινά, χωρίς να αποκλείεται να ήταν και αμερικανικά ή… τουρκικά.




Ας δούμε κι ένα σχετικο tweet ενός από τους έγκυρους «αναμεταδότες» των τεκεταινομένων στην περιοχή:






ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας