Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ! Ρεκόρ ΒΙΑΣΜΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ...

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας


facebook   twitter   more




Η προπαγάνδα στην Ελλάδα (αλλά και στη Δύση γενικά) που προσπαθεί να μας πείσει πως η Τουρκία είναι πρότυπο του κοσμικού Ισλάμ καταρρέει από τα στοιχεία.


Στην Ελλάδα δε η λοβοτομή που επιχειρείται στους πολίτες γίνεται μέσω των τουρκικών εκπομπών που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.


Σύμφωνα με τον ίδιο τον υπουργό Υγείας της Τουρκίας, Mehmet Müezzinoğlu, μέσα στα τελευταία επτά χρόνια 91 χιλιάδες 208 ανήλικα κορίτσια (91,208) , έχουν βιαστεί από τους βιαστές τους οι οποίοι δεν έκαναν τίποτα παραπάνω από αυτό που λέει το Κοράνι. Πως δηλαδή η γυναίκα είναι το… ‘χωράφι’ του άντρα.


Ειδικά μέσα σε ένα χρόνο όπως αναφέρεται ο αριθμός των ανήλικων κοριτσιών που έχουν βιαστεί και έχουν συλλάβει έφτασε στις 2 χιλιάδες 27 ανήλικα κορίτσια. Οι πληροφορίες αυτές που πραγματικά σοκάρουν ακόμα και τα ίδια τα τουρκικά ΜΜΕ, έγιναν γνωστές από τον Τούρκο υπουργό μετά από επερώτηση βουλευτή της περιοχής του Εσκή Σεχήρ, του Rühsat Demirel.









Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Milliyet, το μεγαλύτερο ποσοστό των βιασμών ανήλικων κοριστών απαντάται στην Κωνσταντινούπολη με 6 χιλιάδες 586 περιπτώσεις. Δεύτερη έρχεται η Σμύρνη, με 5 χιλιάδες 714 περιπτώσεις και έπονται τα Άδανα, στην κεντρική Ανατολία, με 5 χιλιάδες 181 περιπτώσεις.

voicenews.gr



ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας