Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Απίστευτο: Βρήκαν πεταμένα σε σακούλα δεκάδες γυναικεία γεννητικά όργανα!

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ



Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας


facebook   twitter   more



Και μάλιστα σε μικρή απόσταση από το κέντρο της Αθήνας.

Μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκε ένας διερχόμενος πολίτης στο κέντρο της Αθήνας, ο οποίος εντόπισε μια μαύρη σακούλα μέσα στην οποία ήταν κομμένα γυναικεία γεννητικά όργανα. Η σακούλα βρισκόταν δίπλα σε έναν κάδο απορριμμάτων στην οδό Ιουλιανού, κοντά στον Σταθμό Λαρίσης.

Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία έσπευσε στο σημείο και διαπίστωσε ότι στη σακούλα υπήρχαν 21 γυναικεία όργανα, μέσα σε φορμόλη. Το Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας που επιλήφθηκε της υπόθεσης έστειλε το μακάβριο εύρημα στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι να πρόκειται για όργανα που αφαιρέθηκαν κατά τη διάρκεια ιατρικών επεμβάσεων, χωρίς, βέβαια, να αποκλείεται τίποτα μέχρι αυτή την ώρα. Η αστυνομία διενεργεί προανάκριση για την υπόθεση.

el.gr

loading...


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας