Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τα νέα τζαμιά των μουσουλμάνων – Γι' αυτό έγινε το χτύπημα στο Λονδίνο

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ






Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας


facebook   twitter   more



Για άλλη μία φορά το Λονδίνο βίωσε τον τρόμο με νεκρούς και τραυματίες από την νέα επίθεση κατά πεζών με φορτηγάκι εννιά ημέρες μετά την τρομοκρατική επίθεση τζιχαντιστών στην Γέφυρα του Λονδίνου.


Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Τα θύματα αυτή την φορά μουσουλμάνοι. Σας αποκαλύπτουμε τα νέα τζαμιά που προορίζονται να τους στεγάσουν.


Το Ισλάμ να χρησιμοποιείται, προκειμένου να προκληθεί τρόμος και χάος στην Ευρώπη και όχι μόνο. Ωστόσο, τα παγκόσμια κέντρα εξουσίας, εκείνων που ορίζουν το χρήμα με σκοπό τον πλήρη έλεγχο των ανθρώπων, θέλουν και τους μουσουλμάνους πολίτες της διπλανής πόρτας, φοβισμένους και προβλέψιμους.


Έτσι, αυτή την φορά η επίθεση έγινε κατά μουσουλμάνων. Η Πανθρησκεία, η οποία θα αποτελέσει την θρησκευτικοιδεολογική πλατφόρμα της παγκόσμιας κυβέρνησης, θα προταθεί σε όλους τους θρησκευόμενους, ως μοναδική λύση για την θρησκευτική βία, η οποία ενώ ξεκίνησε, στις μέρες μας, από το Ισλάμ, παρουσιάζεται ως γενικό κακό.


Οι μουσουλμάνοι οφείλουν να ενσωματωθούν στην πολύχρωμη κοινωνία της Νέας Τάξης και να αποδεχθούν την αριστερόστροφη εκδοχή της LGBTQ κοινωνίας, όπου όλες οι θρησκευτικές δοξασίες θα συγχωνευτούν σε ένα γιγάντιο τυπολατρικό καζάνι, το οποίο θα χωράει τους πάντες.


Ως εκ τούτου, στην Γερμανία έκαναν την εμφάνισή τους τα τζαμιά της Νέας Εποχής, τα οποία επιδιώκεται να αντικαταστήσουν τα παραδοσιακά και θα πλασάρονται, γιατί όχι ακόμα σε χριστιανούς.


Η 54χρονη φεμινίστρια και μουσουλμάνα δικηγόρος, Seyran Ates, συνέβαλε στην δημιουργία ενός πολύχρωμου και πολυπολιτισμικού τζαμιού, όπου όλοι οι Μουσουλμάνοι θα μπορούν να προσεύχονται μαζί- άντρες και γυναίκες, Σουνίτες και Σιίτες, ομοφυλόφιλοι και στρέιτ.


Στο κήρυγμά της ενώπιον όλων όσοι βρέθηκαν στο νέο τζαμί, που εγκαινιάστηκε στο Βερολίνο, δήλωσε πιο ευτυχισμένη από ποτέ, καθώς πάλευε οκτώ ολόκληρα χρόνια για να καταφέρει να φτιάξει έναν τόπο προσευχής, όπου οι… προοδευτικοί Μουσουλμάνοι της Γερμανίας θα μπορέσουν να αφήσουν πίσω τους τις θρησκευτικές διαμάχες και να επικεντρωθούν στα κοινά ισλαμικά πιστεύω τους.


Πρόκειται για το πρώτο τζαμί στο είδος του, που ξεκινά την λειτουργία του στην Γερμανία και ο στόχος είναι να δημιουργηθούν τέτοια τζαμιά σε όλη την Ευρώπη και φυσικά στην Ελλάδα.




















«Υπάρχει τόση πολλή ισλαμιστική τρομοκρατία και τόσο κακό που συμβαίνει στο όνομα της θρησκείας μου... Είναι σημαντικό εμείς οι μοντέρνοι και φιλελεύθεροι Μουσουλμάνοι να δείξουμε επίσης το πρόσωπό μας στον κόσμο», σχολίασε.


Δεν μένει πάρα να προταθεί αντίστοιχη λύση στους μουσουλμάνους του Λονδίνου, οι οποίοι δέχθηκαν την δολοφονική επίθεση!


Τα πράγματα είναι τόσο εμφανή, ωστόσο λίγοι θέλουν να τα δουν!


Η Seyran Ates τονίζει πως το νέο τζαμί θα είναι ένας τόπος φιλελευθερισμού όπου ο καθένας είναι ευπρόσδεκτος και αντιμετωπίζεται ως ίσος. Οι γυναίκες δεν χρειάζεται να φορούν μαντίλες και μπορούν να κηρύττουν ως ιμάμηδες, όπως ακριβώς οι άντρες.


Τούρκοι, Κούρδοι και Άραβες έχουν δωρίσει χρήματα στο τζαμί, ενώ επιχειρηματίες της περιοχές έχουν προσφερθεί να βοηθήσουν στο να διαφημιστεί περισσότερο.


Επιπλέον, πολλά εστιατόρια μοιράζουν δωρεάν φαγητό για το Ραμαζάνι.


Στο μέλλον ελπίζουν να φτιαχτεί ένα τζαμί με πολλές αίθουσες προσευχής.


Για την ιστορία, το τζαμί ονομάστηκε «Ibn-Rushd-Goethe-Mosque» και βρίσκεται σε έναν πολυσύχναστο εμπορικό δρόμο της γερμανικής πρωτεύουσας.
prisonplanet.gr



Σχετική Ενημέρωση


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας