Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Αποκάλυψη: Το απόρρητο σχέδιο της Τουρκίας για κατάληψη της Θράκης!

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας


facebook   twitter   more



Για ακόμα μία φορά αποδεικνύεται η ελληνική ανοχή σε ακραία ισλαμιστικά δίκτυα που δρουν ανενόχλητα σε αυτή την ευαίσθητη για το ελληνικό έθνος περιοχή.


Του Ραφαήλ Αξιώτη

Σύμφωνα με πληροφορίες του el.gr, έχει αυξηθεί ανησυχητικά ο αριθμός των εξτρεμιστικών κύκλων της μειονότητας που υπολογίζονται πλέον σε αρκετές εκατοντάδες άτομα. Δημιουργός αυτών των κύκλων η συνεχής παρουσία των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών μέσω του προξενείου της Κομοτηνής που επιβεβαιώθηκε και φέτος κατά τη διάρκεια του ραμαζανιού και η έλλειψη εθνικής στρατηγικής από μέρος της Αθήνας, η πολιτική ελίτ της οποίας έχει αφήσει την περιοχή στο έλεος των Τούρκων.

Ειδιότερα, τα στοιχεία δείχνουν ότι περίπου 5.000 άτομα είναι έτοιμα και διατεθειμένα να ανταποκριθούν στο "κάλεσμα" της Άγκυρας για αποσταθεροποίηση της περιοχής όποτε ο Ερντογάν το κρίνει σκόπιμο. Έχουμε πολλές φορές προειδοποιήσει μέσα από αυτό το site την ¨δυτική" στροφή του Ερντογάν και την πίεση στη Δύση για παροχή "ανταλλαγμάτων" σε περίπτωση ανεξαρτητοποίησης των Κούρδων στην Ανατολία. Ειδικά μετά τα γεγονότα στο Κατάρ, ο Ερντογάν έχει δώσει άλλη μία ευκαιρία στην Μέση Ανατολή -μετά την παταγώδη αποτυχία στη Συρία- αν και τα μέχρι στιγμής στοιχεία δείχνουν ότι η Τουρκία πηγαίνει για άλλη μία ήττα σε διπλωματικό επίπεδο.

Επανερχόμενοι στο ζήτημα της Θράκης, και αναφορικά με τον οπλισμό των "αντιφρονούντων", τα δεδομένα δεν αποκλίνουν από τα παραδοσιακά στοιχεία του ανταρτοπολέμου: αποθήκευση σε κρύπτες, ελαφρύς οπλισμός κατά πλειοψηφία χωρίς να αποκλείεται η κατοχή βαρέων όπλων και αντιαρματικών. Η εκπαίδευση και η οργάνωσή των μελλοντικών "ανταρτών" έχει αρχίσει εδώ και χρόνια τόσο με τη βοήθεια των στελεχών του τουρκικού προξενείου όσο και «κεκαλυμμένων» στελεχών των Τουρκικών Δυνάμεων Ειδικών Επιχειρήσεων, που για εμπορικούς, προσωπικούς ή τουριστικούς λόγους επισκέπτονται την περιοχή.





Αντικειμενικοί στόχοι των ακραίων μουσουλμανικών κύκλων κατά πάσα πιθανότητα η προσβολή νευραλγικών τμημάτων του οδικού δικτύου, των επικοινωνιών, ενώ ως κεντρικός πυρήνας θα χρησιμοποιηθούν τα χωριά και οι κωμοπόλεις της περιοχής με αυξημένο -αν όχι και πλειοψηφούντα- μουσουλμανικό πληθυσμό. Στην καλύτερη των περιπτώσεων η Τουρκία προσανατολίζεται στην αποστολή στρατευμάτων εντός ελληνικού εδάφους για "προστασία" του "τουρκικού" πληθυσμού, ενώ η τουρκική προπαγάνδα θα επικεντρωθεί στην "επαναστατική τάση" των μειονοτικών εναντίον της Ελλάδας που "καταπιέζει εδώ και χρόνια την μειονότητα". Με άλλα λόγια, το σχέδιο της Άγκυρας δεν έχει αλλάξει: ο βασικός κορμός βασίζεται στην εισβολή της Κύπρου το 1974 με ορισμένα πολιτικά και στρατιωτικά δεδομένα,ωστόσο, να ποικίλλουν και να διαφοροποιούνται.

Τέλος αξίζει να τονίσουμε κάτι: η επίσκεψη Γιλντιρίμ την Δευτέρα στην Ελλάδα, σύμφωνα με ορισμένους αναλυτές, γίνεται περισσότερο για την Θράκη -την οποία και θα σπεύσει να επισκεφθεί ο Τούρκος πρωθυπουργός- παρά για τον Τσίπρα και για την "ελληνοτουρκική συζήτηση". Αναμένουμε εξελίξεις από εβδομάδα..
el.gr




ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας