Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Γιούχαραν και Αποδοκίμασαν τον Πρωθυπουργό, Αποθέωσαν τον Βασιλιά… !!!

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας


facebook   twitter   more


Χειροκροτήματα και αποδοκιμασίες


Με τιμές εν ενεργεία πρωθυπουργού έγινε η εξόδιος ακολουθία στη Μητρόπολη Αθηνών του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Εκεί που θέλω να σταθώ είναι στην αντίδραση του κόσμου (και ήταν εκεί χιλιάδες για να αποχαιρετίσουν τον πρώην πρωθυπουργό) απέναντι σε κάποιους πολιτικούς. Πρώτα απ’ όλα απέναντι στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος αποδοκιμάστηκε. 


Ισως να μην ακούστηκαν στις τηλεοράσεις οι αποδοκιμασίες του κόσμου, γιατί με την άφιξή του στη Μητρόπολη άρχισε να παιανίζει η στρατιωτική μπάντα που απέδιδε τιμές. 

Εν συνεχεία οι αποδοκιμασίες που ακούστηκαν για την Ολγα Γεροβασίλη, έξω από τη Μητρόπολη.





Η υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης τα άκουσε για τα καλά από τον κόσμο που βρισκόταν στα πεζοδρόμια. Τέλος, δεν μπορώ να μη σημειώσω τις επιδοκιμασίες προς τον τ. βασιλέα Κωνσταντίνο. 

Αλλοι τον χειροκροτούσαν, άλλοι του φώναζαν «Μεγαλειότατε» και αυτός (με εμφανώς ταλαιπωρημένη την υγεία του) ανταπέδιδε τα χειροκροτήματα. 
ΒΗΜΑτοδότης


«ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ»

hellasforce.com


loading...



ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας