Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ





Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας


facebook   twitter   more


Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε αργά το βράδυ της Κυριακής την ευθύνη για την επίθεση


το Σάββατο στο Λονδίνο και στα κανάλια του Telegram, όπου χρησιμοποιούν οι τζιχαντιστές για την επικοινωνία τους, κυκλοφόρησε μία αφίσα που προκαλεί σοκ.

Σε αυτή φαίνεται ένας άνδρας να κρατά στα χέρια του ένα μαχαίρι με αίματα, ενώ στο παρασκήνιο είναι φωτισμένη η Γέφυρα του Λονδίνου, όπου έγινε η επίθεση.






Όσο για το μήνυμα που είναι γραμμένο στα αγγλικά και στα γαλλικά αναφέρει: «Εκδίκηση… Κανένας συμβιβασμός… Στην ασφάλεια των Μουσουλμάνων».


hellasforce.com


loading...



ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας