Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Χτύπησαν διάλυση οι Τούρκοι στο Σιρνάκ …Κούρδοι χτύπησαν την διοίκηση του Τάγματος των Καταδρομών !

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας


facebook   twitter   more




Μέλη της οργάνωσης PKK επιτέθηκαν σε φυλάκιο της Διοίκησης Τάγματος Καταδρομών Στρατοχωροφυλακής στο Σιρνάκ…


Όπου δυο Τούρκοι Καταδρομείς έπεσαν νεκροί σε επίθεση Μαχητών της Στρατιωτικής Πτέρυγας της οργάνωσης PKK στο Σίρνακ.




Οι Μαχητές της PKK επιτέθηκαν σε φυλάκιο της Διοίκησης του Τάγματος Καταδρομών τηςΣτρατοχωροφυλακής στο Μιλλί του Σίρνακ και εκτέλεσαν τους Καταδρομείς που ήταν υπεύθυνοι της Φρουράς !







Στην επίθεση έπεσαν νεκροί δυο Καταδρομείς και τραυματίστηκαν άλλοι τρεις. Απο την άλλη σε εξέλιξη είναι επιχείρηση στην περιοχή για τον εντοπισμό των Μαχητών του PKK αλλά με το φόβο να φωλιάζει στους Καταδρομείς του Τούρκικου Στρατού !

Σε καμιά περίπτωση οι Τούρκοι δεν περίμεναν μια τέτοια επίθεση στην Καρδιά της Διοίκησης του Τάγματος των Καταδρομών που έγινε σε αστικό ιστό και όχι στα βουνά !
veteranos.gr

loading...


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας