Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Διαδώστε το ΒΙΝΤΕΟ: Αποκαλούν τους χριστιανούς τρομοκράτες στην ελληνική τηλεόραση

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας


facebook   twitter   more




Αθωώνεται το Ισλάμ - Μουσουλμάνοι λένε ότι θέλουν στο στούντιο
του Κίμωνα Χαραλάμπους


Μουσουλμάνοι εμφανίστηκαν σε ελληνική τηλεοπτική εκπομπή και άρχισαν να κατηγορούν τους χριστιανούς ως τρομοκράτες, αρνούμενοι να παραδεχθούν πως το Ισλάμ συνιστά θρησκεία που υπαγορεύει σφαγές απίστων.

Στην χώρα μας καταφθάνουν δεκάδες χιλιάδες μουσουλμάνοι μετανάστες, οι οποίοι βάσει προγράμματος εισάγονται σε ελληνικά σχολεία και διαμένουν σε οικισμούς ακόμα και σπίτια σε πόλεις και χωριά της Ελλάδας.

Ανάμεσά τους βρίσκονται σίγουρα ορθόδοξοι ισλαμιστές, οι οποίοι ανά πάσα στιγμή και εφόσον πάρουν τις κατάλληλες εντολές μπορεί να προκαλέσουν επιθέσεις, αντίστοιχες με αυτές που συμβαίνουν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Με αυτό αφορμή, καλεσμένος στο στούντιο ήταν ο πρόεδρος της ένωσης Μουσουλμάνων Ελλάδας, Ναΐμ Ελνταγούρ, μαζί με άλλα δύο μέλη της ισλαμικής κοινότητας.

Αυτά που ακούστηκαν στο στούντιο ήταν πρωτοφανή και πολλοί τηλεθεατές διέκριναν προσπάθεια να «ξεπλυθούν» οι αμαρτίες του Ισλάμ, προκειμένου να το δεχθούμε στην Ελλάδα ως «ανθρωπιστική θρησκεία».

Ο κ. Ελνταγούρ κατηγόρησε τον Χριστιανισμό για τρομοκρατία απαριθμώντας τα θύματα κατά τις Σταυροφορίες, τους παγκοσμίους πολέμους και πολλά άλλα.





Φυσικά αποσιώπησε τους ιερούς πολέμους του Ισλάμ και την ειδοποιό διαφορά μεταξύ Αλλάχ και Χριστού! Στο Ευαγγέλιο δεν υπάρχει ούτε μία φράση που να προτρέπει σε σφαγές. Αντίθετα στο Κοράνι, όπως και στην Παλαιά Διαθήκη που μπήκε εμβόλιμη στον Χριστιανισμό, διαβάζουμε για αποκεφαλισμούς, λιθοβολισμούς, τιμωρίες, κατάρες και πολλά αλλά.

Φυσικά αυτά τα αρνήθηκαν οι μουσουλμάνοι που βρίσκονταν στο στούντιο, ονομάζοντας το Ισλάμ «θρησκεία ειρήνης». Οι δύο από τους τρεις, καθώς η γυναίκα με την μαντήλα απλά παρακολουθούσε, τουλάχιστον στο απόσπασμα που δόθηκε στην δημοσιότητα.

Ακούστηκαν τρελά πράγματα, τα οποία προκάλεσαν την αντίδραση του κοινού:

Ο Πρόεδρος των μουσουλμάνων δήλωσε πως δεν υπάρχουν ιμάμηδες που να ζητούν σφαγές ανθρώπων, ενώ συνέκρινε τις ισλαμικές επιθέσεις, που κοστίζουν την ζωή σε εκατοντάδες ανθρώπους, με τον ποδοσφαιρικό φανατισμό.

Πριν δείτε το βίντεο να ξεκαθαρίσουμε: Δεν είναι όλοι οι μουσουλμάνοι επιθετικοί και φιλοπόλεμοι. Ωστόσο, άπαξ και κάποιος μουσουλμάνος επιθυμεί να τηρήσει πιστά το Κοράνι, τότε πρέπει να πάρει σπαθί στο χέρι. Η όποια ισλαμική ειρήνη ισοδυναμεί με προετοιμασία, ώστε την κατάλληλη στιγμή να κηρυχθεί ιερός πόλεμος προς επικράτηση του δόγματος του Αλλάχ.


el.gr




loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας