Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΟΚ! ΑΛΛΟΕΘΝΗΣ έγινε ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Στρατού...

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας


facebook   twitter   more




Μια απόφαση που γεννάει πολλά ερωτήματα πήρε ο Ελληνικός Στρατός πριν από λίγες ημέρες,

καθώς ένας αλλοεθνής, και μάλιστα χώρας που έχει επεκτατικές βλέψεις έναντι της Ελλάδος, έγινε αξιωματικός του στρατού ξηράς.


Όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα enoplos.com με έγγραφο, ο αξιωματικός κατάγεται από τα Τίρανα Αλβανίας, ονομάστηκε Ανθυπολοχαγός και ως απόφοιτος της Σ.Σ.Ε. κατατάχθηκε στον Ελληνικό Στρατό.


Δεν είναι τόσο το πρόβλημα ότι είναι αλλοεθνής, είναι κυρίως ότι η Αλβανία θέλει πολλά εδάφη της Ελλάδος, και σε περίπτωση που ο εν λόγω στρατιώτης καταφέρει να ανέβει ψηλά στην ιεραρχία, είναι απορίας άξιον τι θα κάνει εάν κληθεί να πολεμήσει και να ηγηθεί μάλιστα.


Δείτε τα έγγραφα που το αποδεικνύουν, και βρίσκονται όλα στην ιστοσελίδα ΔΙΑΥΓΕΙΑ, στην κατάσταση των αποφοίτων ΣΣΕ, χρονιάς 2017:


 ΠΗΓΗ







ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας