Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

GAY PRIDE η Αθήνα, Τσαμουριά η Αλβανία

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας


facebook   twitter   more





Τη στιγμή που η Αθήνα οργανώνει πορείες με θέμα το σεξ και τους ομοφυλόφιλους, η Αλβανία...

Της Μένιας Αλεξάνδρου

 ...συστηματικά προωθεί το θέμα της Τσαμουριάς





Η πλατεία Σκεντέρμπεη στην Αλβανία εγκαινιάστηκε με επιδεικτικό τρόπο και "ντύθηκε" με τον απόλυτο εθνικισμό και αλβανικό μεγαλοϊδεατισμό, ενώ καμαρώνοντας παρουσίασαν τις πέτρες που έχουν μεταφερθεί από κάθε γωνιά όπου ζουν Αλβανοί, ανάμεσα στις οποίες βρίσκονταν και πέτρες που μεταφέρθηκαν από τους Φιλιάτες Θεσπρωτίας!



Τα χορευτικά των Τσάμηδων άνοιξαν τα εγκαίνια με πανηγυρικά χορευτικά και συγκροτήματα, με απόλυτη θραύση στις αλβανικές σελίδες δικτύωσης.

Μάλιστα αναφέρεται πως το συγκρότημα της Δρόπολης αποχώρησε από τη συμμετοχή του στην εκδήλωση, η οποία είχε άκρως εθνικιστική προπαγάνδα.





Είναι γνωστές οι βλέψεις των Αλβανών για την προώθηση της Μεγάλης Αλβανίας, η οποία περιλαμβάνει ελληνικές περιοχές, ενώ οι διώξεις που υφίστανται οι Βορειοηπειρώτες είναι πραγματικά καθημερινές.

Δείτε τα παρακάτω βίντεο:













el.gr
loading...



ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας