Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Ξεκίνησε η Bilderberg: Γιατί είναι η Ελλάδα στο επίκεντρο μαζί με Πούτιν και Τραμπ

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας


facebook   twitter   more




Αναλυτικό ρεπορτάζ - Τι θέλουν να κάνουν στο διαδίκτυο


H 65η σύνοδος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ ξεκίνησε τις εργασίες της σε απόσταση μόλις 48 χλμ. από τον Λευκό Οίκο, στο Σαντιγί της Βιρτζίνια (στο «Westfields Marriot»).

Στο επίκεντρο των παγκοσμιοποιητών βρίσκονται η Ελλάδα, ο Πρόεδρος της Ρωσίας Β. Πούτιν και ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ν.Τραμπ!

Ακολουθούν οι λόγοι! Αναλυτικά λοιπόν τις συζητήσεις απασχολούν:
Η Ελλάδα, χώρα που σε όποια κατάσταση δεν μπορεί να υποτιμηθεί από την Νέα Τάξη.
Η Ρωσία, χώρα που μπορεί ανά πάσα στιγμή να φέρει τα πάνω-κάτω στην παγκόσμια σκακιέρα χάρη στην στρατιωτική τεχνολογία, την εξαιρετικά ανεπτυγμένη οικονομία και τον απρόβλεπτο και «μισητό» Πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν.
Ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος με την καθοδήγηση της Εθνικής Δεξιάς, που στηρίζει και το Κρεμλίνο, ως αντίβαρο στον διεθνισμό, την κατάργηση των συνόρων και την εγκαθίδρυση παγκόσμιας κυβέρνησης, απομακρύνει τις ΗΠΑ από τις «επιταγές» της παγκοσμιοποίησης με τελευταία πράξη την απόσυρση των ΗΠΑ από την Συμφωνία των Παρισίων για την δήθεν «υπερθέρμανση».





Η ανάγκη να σταματήσει το διαδίκτυο να είναι μη ελεγχόμενο και να μπει φραγμός στην ελεύθερη άποψη με αφορμή τις διόλου τυχαίες πρόσφατες παγκόσμιες κυβερνοεπιθέσεις.

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας λόγω των διαδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί εναντίον των συμμετεχόντων, τα βασικά θέματα της 65ης συνόδου είναι: «Ο πόλεμος της ενημέρωσης», «Η διακυβέρνηση Τραμπ», «Η κατεύθυνση της Ε.Ε και η ελληνική κρίση.», «Ο ρόλος Ρωσίας και Κίνας».

Η διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, δεκάδες τραπεζίτες και βιομήχανοι, (φυσικά) ο Χένρι Κίσινγκερ, ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ θα συμμετάσχουν στις εργασίες της συνόδου που θα διεξαχθούν έως τις 4 Ιουνίου με 131 συμμετέχοντες από 21 χώρες.



Δύο Έλληνες θα είναι παρόντες στη σύνοδο: Ο Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της τσιμεντοβιομηχανίας TITAN και ο δημοσιογράφος Αλέξης Παπαχελάς, άνθρωπος πολύ κοντά στον αμερικανικό παράγοντα.

Από την πλευρά της αμερικάνικης εθνικοδεξιάς κυβέρνησης, ο Λευκός Οίκος στέλνει πρωτοκλασάτα στελέχη για να στηρίξουν τον πρόεδρο Τραμπ: Τον σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας, Χέρμπερτ Ρέιμοντ Mακμάστερ και τον υπουργό Εμπορίου Γουίλμπουρ Ρος.



Η πολιτική και οικονομική ελίτ της Ευρώπης και της Αμερικής συγκεντρώνεται στην ετήσια σύνοδο της λέσχης, με σκοπό -όπως λέγεται- να αποφασίσει την τύχη του πλανήτη. Αρχηγοί κρατών, πολιτικοί, τραπεζίτες, στρατιωτικοί, βασιλιάδες και βιομήχανοι δίνουν κάθε χρόνο το «παρών».

Η Λέσχη Bilderberg θεωρείται ένα από τους ακρογωνιαίους λίθους της Νέας Τάξης. Έχει συμβάλλει στον σχεδιασμό και την εκτέλεση των προγραμμάτων των Illuminati για δεκαετίες.

Δεν παίρνει αποφάσεις όπως πολλοί νομίζουν, αλλά στρατολογεί μέλη για την παγκόσμια εξουσία, μέσω συνεντεύξεων, κατά την διάρκεια των συνεδριάσεών της.

Περνά από κόσκινο πολιτικούς, επιχειρηματίες και πολλούς άλλους. Για όσους η Νέα Τάξη είναι σίγουρη πως θα την εξυπηρετήσουν δεν τους καλεί καν στις συνεδριάσεις της Λέσχης.

Η ομάδα πήρε το όνομά της από την πρώτη συνάντηση στο ξενοδοχείο Bilderberg του Oosterbeek της Ολλανδίας το 1954. Κάνουν από τότε, ετήσιες τελετουργικές συναντήσεις για να προωθούν τους στόχους τους, που είναι όπως είπαμε η στρατολόγηση ατόμων πρόθυμων να υπηρετήσουν την Νέα Τάξη.

Το να πάει κανείς σε μία συνεδρίαση, δεν σημαίνει ότι θα πάρει και έγκριση.

Για να εξασφαλιστεί αυτή η μυστικότητα, κλείνεται συνήθως ένα ολόκληρο ξενοδοχείο σε μια απομονωμένη περιοχή. Τα ξενοδοχείο αυτά και η γύρω περιοχή φυλάσσονται στη διάρκεια της διάσκεψης από οπλισμένους φρουρούς των μυστικών υπηρεσιών, σε συνεργασία με την τοπική αστυνομία.
el.gr

loading...


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας