Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

EKTAKTO! Οι ΗΠΑ ρίχνουν τον Ερντογάν...

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας


facebook   twitter   more




Προδιαγεγραμμένη εμφανίζεται η κατάσταση στο θέμα του Κουρδικού.


Μπορεί ο Ερντογάν να παρακαλεί γονατιστός τον Τραμπ, ωστόσο φαίνεται πως η κατάσταση είναι τετελεσμένη.

Σήμερα το βράδυ, (2:30 ξημερώματα Σαββάτου ώρα Ελλάδας) οι κ.κ. Ερντογάν και Τράμπ θα έχουν μία ακόμη τηλεφωνική συνομιλία. 

Την πρωτοβουλία ανέλαβε ο Τούρκος πρόεδρος και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες τα βασικά θέματα που θα συζητηθούν είναι το Κουρδικό και η έκδοση του ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν.




Φαίνεται πως και στα δύο θέματα ο Ερντογάν έφαγε...άκυρο. Φαίνεται όμως πως ο Ταγίπ εμφανίζεται απτόητος και στη νέα επικοινωνία που θα έχουν οι δύο πρόεδροι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα θέσει τα ίδια ζητήματα.

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες οι ΗΠΑ έχουν λάβει δύο αποφάσεις. Η πρώτη είναι να στηρίξουν την δημιουργία του αυτόνομου Κουρδικού κράτους και η άλλη είναι να ψαλιδίσουν ή και να ρίξουν τον Ρ.Τ. Ερντογάν που δεν τους έκανε τα χατίρια όταν έπρεπε και τώρα έχει στρέψει το τιμόνι προς τη Ρωσία. Η Ουάσιγκτον και ο Ντόναλντ είναι αποφασισμένοι να διατηρήσουν αυτή τη γραμμή και θα το κάνουν.
voicenews.gr





ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας