Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ζήτησε συμπαραγωγή μαχητικού 5ης γενιάς με τη Ρωσία ο Ρ.Τ.Ερντογάν προκειμένου να βγει από το ΝΑΤΟ

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ





Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας


facebook   twitter   more


Πρόκειται για την εξαγωγική έκδοση του T-50 PAK-FA – Θα εισβάλλει στη Β.Συρία εναντίον των ΗΠΑ και ετοιμάζει την επόμενη ημέρα


Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες τις επόμενες ημέρες καθώς ο Ρ.Τ.Ερντογάν ψάχνει εναγωνίως να αποδεσμευτεί από την Ατλαντική Συμμαχία απ’ όλα τα επίπεδα. Ο ίδιος ο Ρ.Τ.Ερντογάν πρότεινε στη Ρωσία να υπάρξει συμπαραγωγή του μαχητικού 5ης γενιάς καθώς όπως είπε η Τουρκία έχει τεχνογνωσία και εγκαταστάσεις στην Τουρκία. Ο Β.Πούτιν δεν εμφανίστηκε αρνητικός αρκεί να υπάρξουν πράξεις και όχι λόγια.

Υπάρχουν έντονες πληροφορίες ότι πρόκειται για την εξαγωγική έκδοση του T-50 PAK-FA σε «στυλ» Ινδίας.

Ο Ρ.Τ.Ερντογάν τρέχει για εισβολή στη Β.Συρία εναντίον των Αμερικανών και προετοιμάζει την επόμενη ημέρα που θα τον βρει εκτός Συμμαχίας.

Θέλει με κάθε τρόπο να μην εξαρτάται στρατιωτικά από τη Δύση.

Όπως σημειώσαμε και σήμερα σε διαδοχικά μας άρθρα, ο «Σουλτάνος» βρίσκεται σε τρικυμία και το «τσουνάμι» έρχεται και θα συμπαρασύρει πολλούς στην περιοχή.

O CEO της Rostec Sergey Cemezov είπε ότι η ρωσική αμυντική βιομηχανία εξετάζει πολύ σοβαρά το θέμα συνεργασίας με την Τουρκία για την κατασκευή ενός μαχητικού 5ης γενιάς:





«Η αναγκαία υποδομή υπάρχει ήδη στην Τουρκία σε ότι αφορά την παραγωγή ενός μαχητικού. Μπορούμε να δημιουργήσουμε μαζί κάτι καινούργιο και σύγχρονο ταυτόχρονα», είπε πιο συγκεκριμένα ο Cemezov.

Σε ότι αφορά τους S-400 είπε:

«Φτάσαμε στο τέλος των τεχνικών συζητήσεων αναφορικά με το S-400 και το οικονομικό θέμα διευθετείται» για να συνεχίσει:

«Επειδή μόνο η ρωσική κυβέρνηση μπορεί να δώσει δάνειο για διακυβερνητικές συνεργασίες ο Ρώσος και ο Τούρκος υπουργός Οικονομικών συνεχίζουν τις επαφές τους γύρω από το ζήτημα».

Σύμφωνα με τα όσα έρχονται από το περιβάλλον Β.Πούτιν, είναι πολύ πιθανό να δούμε πράγματα τις επόμενες ημέρες τα οποία δεν θα πιστεύαμε ποτέ ότι μπορούσαν να συμβούν…

Ο Ρ.Τ.Ερντογάν είναι αποφασισμένος να συγκρουστεί με τις ΗΠΑ σε κάθε επίπεδο.

Το Συμβούλειο Ασφαλείας στον Λευκό Οίκο έδειξε ότι και οι ΗΠΑ έχουν σοβαρές πληροφορίες για τις προθέσεις του Ερντογάν.

Εξάλλου ένας μελλοθάνατος δεν φοβάται τον βέβαιο θάνατο….
pentapostagma.gr

loading...


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας