Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΡΟΠΗ! Οι νέοι ΕΛΛΗΝΕΣ δεν γνωρίζουν που βρίσκεται η Κωνσταντινούπολη...


Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας


facebook   twitter   more





Ένα πραγματικά απογοητευτικό βίντεο παρουσίασε η εκπομπή του ΣΚΑΪ


«Ό,τι να ‘ναι» στην οποία ο Θανάσης Πασσάς ρώτησε τον κόσμο για την Κωνσταντινούπολη.

Παρότι σε γενικές γραμμές η εκπομπή αυτή έχει μια τάση να παρουσιάζει τους Έλληνες ως αγράμματους και χαμηλού επιπέδου, απογοητεύει το ότι οι νέοι Έλληνες δεν ξέρουν καθόλου που καν πέφτει ο Πόλη στον χάρτη.

Το μόνο θετικό που μπορεί να βγει από το βίντεο, είναι ότι οι Έλληνες έχουν μέσα στην καρδιά τους την Βασιλεύουσα και είναι βαθιά μέσα τους χαραγμένη η πίστη για την Ελληνικότητά της. Όμως όταν αυτή σου η πίστη δεν συνοδεύεται από τη γνώση, τότε δίνεις την ευκαιρία σε εκπομπές σαν κι αυτή να σε γελοιοποιούν:



voicenews.gr
loading...


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας