Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΕΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ! ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ! Ο Ερντογάν στέλνει ΣΤΡΑΤΟ…

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας


facebook   twitter   more




Το κοινοβούλιο της Τουρκίας, τελικά, ενέκρινε σχέδιο νόμου που επιτρέπει στα στρατεύματά του να εγκατασταθούν σε τουρκική στρατιωτική βάση στο Κατάρ.


Με την κίνηση αυτή φανερώνεται η υποστήριξη της Άγκυρας στην αραβική χώρα, μετά διπλωματική και εμπορική απομόνωση της.

Ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επέκρινε την κίνηση των Αραβικών κρατών λέγοντας ότι με απομονώνοντας το Κατάρ και επιβάλλοντας κυρώσεις, δεν θα επιλυθούν τα προβλήματα. Μάλιστα, πρόσθεσε πως η Άγκυρα θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να βοηθήσει στον τερματισμό της κρίσης.

Η Τουρκία και το Κατάρ έχουν παράσχει στήριξη στη Μουσουλμανική Αδελφότητα στην Αίγυπτο και υποστηρίζουν αντάρτες που αγωνίζονται για την ανατροπή του Συριακού Προέδρου Μπασάρ αλ-Ασαντ.

voicenews.gr



loading...


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας