Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Νέο επεισόδιο Ιράν και ΗΠΑ με δυνάμεις τους στον Κόλπο…

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας


facebook   twitter   more




Εξαιρετικά επικίνδυνη συμπεριφορά επέδειξε το πλήρωμα ιρανικού πολεμικού πλοίου στον Κόλπο,


καθώς «φώτισαν» με λέιζερ ένα ελικόπτερο τύπου CH-53E του αμερικανικού Ναυτικού, το οποίο συνόδευε τρία πλοία του αμερικανικού Ναυτικού (US Navy). Παράλληλα, παρενόχλησε με παρόμοιες ενέργειες και τα πλοία, προτού αποχωρήσει από την περιοχή…

Όπως ανακοίνωσε το αμερικανικό Ναυτικό διά του εκπροσώπου του πέμπτου στόλου, ο οποίος έκανε λόγο για μη ασφαλή – επαγγελματική συμπεριφορά των Ιρανών, το ιρανικό πλοίο πλησίασε σε απόσταση 730 μέτρα από το πλοίο αμφιβίων επιχειρήσεων – ελικοπτεροφόρο, USS Baatan, το οποίο συνοδευόταν από το αντιτορπιλικό USS Cole και το πλοίο μεταφοράς ξηρού φορτίου USNS Washington Chambers, καθώς διερχόντουσαν από τα Στενά του Χορμούζ.

Σύμφωνα με τον Αμερικανό εκπρόσωπο, η «καταύγαση» ελικοπτέρου με δέσμη λέιζερ τη νύχτα είναι εξαιρετικά επικίνδυνη πρακτική, καθώς μπορεί να επηρεάσει την όραση των πιλότων που χρησιμοποιούν διόπτρες νυχτερινής όρασης και να οδηγήσει στον αποπροσανατολισμό τους, με τραγικές συνέπειες.

defence-point.gr


loading...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας