Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Ο βρώμικος ρόλος του ΟΗΕ- ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ομιλία του Ροκφέλερ ΒΙΝΤΕΟ

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας


facebook   twitter   more




Ο ρόλος του ΟΗΕ στην προώθηση της παγκοσμιοποιητικής ατζέντας είναι γνωστός και μάλιστα ζωτικής σημασίας.


Ποιος δεν θυμάται την αναγγελία εφαρμογής της Νέας Τάξης Πραγμάτων από τον Τζώρτζ Μπους τον πρεσβύτερο, το 1990, μέσω της κυριαρχίας και της παντοδυναμίας του ΟΗΕ.

"Έχουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε μια Νέα Τάξη Πραγμάτων όπου θα ισχύουν οι νόμοι του ΟΗΕ κι όχι ο νόμος της ζούγκλας. Όταν αυτό θα επιτευχθεί θα έχουν εκπληρωθεί τα όνειρα εκείνων που δημιούργησαν τα Ηνωμένα Έθνη".




Στο παρακάτω βίντεο ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ, που απεβίωσε πρόσφατα, αποκάλυπτε το 1994 πολύ περισσότερα, σχετικά με τον ρόλο του Παγκόσμιου αυτού οργανισμού, που δημιουργήθηκε δήθεν για το καλό της ανθρωπότητας, για την ασφάλεια και την ειρήνη σε όλα τα κράτη του κόσμου.

Όλη του η ομιλία είναι μια προπαγάνδα της Ατζέντας 21 τότε, 2030 σήμερα. Φυσικά ποιος είναι αυτός που θα την προωθήσει; Μα ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών!






Αφού μιλά για το "πρόβλημα" του υπερπληθυσμού, που οφείλεται όπως λέει στην αύξηση του επιπέδου της οικονομικής ανάπτυξης, λέει ότι κινδυνεύει η Γη με καταστροφή, από τη στιγμή που το προσδόκιμο ζωής των ανθρώπων ανέβηκε κατά πολύ τις τελευταίες δεκαετίες και ανησυχεί γι'αυτό. Πιο πολύ ανησυχεί για το περιβάλλον, παρά για την καταπολέμηση της θνησιμότητας των βρεφών.

Σε αυτό το σημείο όμως έρχεται ο "σωτήρας" ΟΗΕ να γλυτώσει την αξιοπρεπή ζωή στον πλανήτη Γη. Με τα Παγκόσμια Συνέδρια, με τη συμμετοχή όλων των κρατών, θα βρει τις λύσεις για την αλόγιστη σπατάλη των φυσικών πόρων, για τη ρύπανση του περιβάλλοντος και τις διαφωνίες ανάμεσα στα Έθνη.

Προσέξτε πόσο ξεκάθαρα μιλά για την Ατζέντα 21 τότε, 2030 σήμερα!



Ο κόσμος εκείνη τη χρονική στιγμή δεν μπορούσε να αντιληφθεί τι λέει, διότι μόλις είχαν υπογράψει, όλα τα έθνη την Ατζέντα 21 στο Ρίο ντε Τζανέιρο και πίστεψαν το παραμύθι της καταστροφής του πλανήτη από τον "κακό" άνθρωπο που έπρεπε να εμποδιστεί μέσω της μείωσης της ξέφρενης οικονομικής ανάπτυξης. Επισημαίνει το ρόλο του ιδιωτικού τομέα σε αυτή την ανάπτυξη, κάτι που θα το φροντίσει η Νέα Παγκόσμια Ατζέντα κλείνοντας τα κακά εργοστάσια στις ανεπτυγμένες χώρες και φτωχοποιώντας τους λαούς που πρέπει να πάψουν να αυξάνονται με τέτοια ταχύτητα.

Ο Οργανισμός που θα συντονίσει αυτές τις ανθρωποκτόνες πολιτικές είναι φυσικά ο ΟΗΕ. Πόσο πιο ξεκάθαρη δικαίωση για τον Δημοσθένη Λιακόπουλο;






Σήμερα αρκετοί μπορούμε πλέον να το δούμε. Τότε όμως, κανείς δεν ακαταλάβαινε τι άκουγε και περισσότερο τι υπέγραφε! Θυμίζουμε ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης -κι αυτός πρόσφατα εκλιπών- είχε υπογράψει την Ατζέντα 21 τότε στο στο Ρίο ντε Τζανέιρο το 1992, για λογαριασμό της Ελλάδας, ενώ τη σημερινή Ατζέντα 2030 την υπέγραψε ο σημερινός πρωθυπουργός της Ελλάδας Α.Τσίπρας και βάση αυτής σήμερα βιώνουμε τα πάνω κάτω στην Ελλάδα σήμερα, σε όλους τους τομείς.

Έλεγε ο Ρόκφελερ:

"Τα Ηνωμένα Έθνη μπορούν και πρέπει να παίξουν έναν ουσιαστικό ρόλο στο να βοηθήσουν τον κόσμο να βρει έναν ικανοποιητικό τρόπο σταθεροποίησης του παγκόσμιου πληθυσμού και να διεγείρει την οικονομική ανάπτυξη με έναν τρόπο που θα είναι ευαίσθητος προς τις θρησκευτικές και ηθικές εκτιμήσεις. Η οικονομική ανάπτυξη είναι προφανώς συνέπεια της αύξησης του πληθυσμού και είναι ουσιαστική στη βελτίωση του βιωτικού επιπέδου. Αλλά χωρίς συντονισμό η ανεξέλεγκτη οικονομική ανάπτυξη αποτελεί περαιτέρω απειλή για το περιβάλλον μας. 


Αυτό ήταν το κύριο θέμα συζήτησης στο συνέδριο στο Ρίο ντε Τζανέιρο με θέμα το περιβάλλον πριν από 2 χρόνια. Η επικέντρωση τότε, ήταν στην αειφόρο ανάπτυξη και στην παγκόσμια ανάπτυξη. Επισημάνθηκε στο συνέδριο ότι η ανάπτυξη είναι πιο αποτελεσματικά διαχειρίσιμη από τον ιδιωτικό τομέα. Η ρύθμιση της διαδικασίας από τις εθνικές κυβερνήσεις και τα Διεθνή Σωματεία χρειάζεται επίσης και για άλλη μια φορά τα Ηνωμένα Έθνη, που πρέπει να είναι ανάμεσα στους καταλύτες και συντονιστές αυτής της διαδικασίας".

Συντονιστής λοιπόν ο ΟΗΕ της βρώμικης προώθησης των σχεδίων του ίδιου του Αντίχριστου για Παγκόσμια Διακυβέρνηση.

Αποδεδειγμένα μέσα στην ιστορία του ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών έχει επιδείξει αναποτελεσματικότητα στις κρίσεις και αδυναμία να εφαρμόσει ακόμα και τις ίδιες τις αποφάσεις του. Σε πολλές περιπτώσεις όπως και στην περίπτωση της Κύπρου γνωμοδότησε για την απομάκρυνση των Τούρκων από το νησί, αλλά δεν έστειλε τους Αμερικανούς να τους διώξουν! Αντίθετα όμως οι Αμερικανοί έτρεξαν στην Σερβία και το Ιράκ. Μια συνεχής απάτη εις βάρος των λαών.
el.gr

loading...


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας