Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Ο Τσαβούσογλου φοβάται να δει τον Κοτζιά – Έχει πάθει κόμπλεξ κατωτερότητας

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας


facebook   twitter   more





Ανατροπή των εξελίξεων στη Διάσκεψη στο Κυπριακό καθώς η συνάντηση στις 19.15 θα...


...είναι μεταξύ Γκουτέρες-Αναστασιάδη-Ακιντζί και θα αφορά τα ζητήματα εσωτερικής πτυχής.


Για την Παρασκευή δεν υπάρχει προγραμματισμένη άλλη διάσκεψη για την ασφάλεια και εγγυήσεις παρά μόνο δείπνο του Γενικού Γραμματέα με τις αντιπροσωπείες στις 21.15 και αμέσως μετά ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας θα έχει συνάντηση με τον Βρετανό εκπρόσωπο Άλαν Ντάνκαν.

Η διμερής συνάντηση του Νίκου Κοτζιά με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου ακυρώθηκε μετά από αίτημα του Τούρκου ΥΠΕΞ, μια ακύρωση που όπως μαθαίνουμε οφείλεται σε διάφορα φοβικά σύνδρομα και ανασφάλειες που έχουν βγει στον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών σε σχέση με τον Νίκο Κοτζιά.





Χαρακτηριστικά, όπως μας είπαν, ο κ. Τσαβούσογλου αισθάνεται κομπλεξικά απέναντι στον Νίκο Κοτζιά επειδή είναι καθηγητής πανεπιστημίου.

Το κόμπλεξ αυτό δεν του το προκάλεσε ειδικά ο Κοτζιάς, το «κουβαλά» από την Τουρκία εξαιτίας του προκατόχου του Αχμέτ Νταβούτογλου.
tribune.gr





ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας