Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Οι ΗΠΑ κάνουν στροφή προς τη ΡΩΣΙΑ! Μήνυμα στήριξης στον Άσαντ...

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας


facebook   twitter   more





Ο υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών, Rex Tillerson, εμφανίστηκε ενώπιον της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας, όπου του ερωτήθηκε για τα πρόσφατα γεγονότα στον κόσμο.

Όταν του ζητήθηκε να επιβεβαιώσει ότι το Κογκρέσο δεν ενέκρινε καμία χρήση βίας κατά των Συριακών δυνάμεων ή εκείνων συμμάχων της Συρίας, όπως η Ρωσία και το Ιράν, ο Τίλερσον απάντησε «Θα συμφωνούσα με αυτό».

Ο Tillerson επιβεβαίωσε ότι η αποστολή της Αμερικής στη Συρία εξακολουθεί να επικεντρώνεται στην καταπολέμηση του ISIS και όχι στην αλλαγή καθεστώτος.

Φυσικά, την τελευταία φορά που ο Tillerson το είπε αυτό, ημέρες αργότερα η Αμερική επιτέθηκε παράνομα σε μια αεροπορική βάση της Συρίας.

Ωστόσο, τους μήνες που ακολούθησαν την περίφημη επίθεση της 6ης Απριλίου, η κυβέρνηση του Trump φαίνεται να έχει επιστρέψει στη λογική μη αλλαγής του καθεστώτος, κάτι που θα είχε καταστροφικά αποτελέσματα για τον πόλεμο κατά του Ισλαμικού Κράτους και θα προκαλούσε πολεμική σύρραξη των ΗΠΑ με το Ιράν και τη Ρωσία...

voicenews.gr


loading...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας