Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Πινακίδες στους δρόμους των ΗΠΑ που λένε την αλήθεια για τον Μωάμεθ, εξαγριώνουν μουσουλμάνους

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας


facebook   twitter   more





Τεράστιες πινακίδες στο ανατολικό μέρος της Ινδιανάπολης των ΗΠΑ προκαλούν το ενδιαφέρον των οδηγών, αλλά και των μουσουλμάνων της περιοχής.


Σύμφωνα με τις πινακίδες αναφέρονται τα "προσόντα" του "Τέλειου Ανθρώπου", αλλά οι μουσουλμάνοι αντιτίθενται σε αυτό, λέγοντας ότι υποβαθμίζει τον Προφήτη Μωάμεθ.

«Απογοητεύτηκα λίγο όταν το είδα», δήλωσε η Farial Khatri της Ισλαμικής Εταιρείας της Βόρειας Αμερικής.

Οι διαφωνούντες λένε, ότι οι επισημάνσεις των διαφημιστικών πινακίδων έχουν σκοπό να καταστρέψουν την μουσουλμανική πίστη και τον μεγάλο της προφήτη, τον Μωάμεθ. "Τις έχουμε δει στη Νέα Υόρκη και σε αρκετές άλλες πόλεις σε διαφημιστικές πινακίδες, καθώς και σε άλλες διαφημίσεις στο δρόμο", δήλωσε η Farial Khatri και συμπλήρωσε: "Υποστηρίζουμε την ελευθερία του λόγου, αλλά συνειδητοποιούμε ότι αυτό έχει τις ρίζες του στο φανατισμό", δήλωσε η Khatri.

Άλλες ομάδες λένε ότι θέλουν να κάνουν περισσότερα, από το να "μιλάνε" μέσα από πινακίδες. Η Μουσουλμανική Συμμαχία της Ινδιάνα λέει ότι σχεδιάζει να συγκεντρώσει χρήματα για να βάλει δική της πινακίδα δίπλα, ώστε να διαδώσει ένα μήνυμα ειρήνης και καλοσύνης




Ας εξετάσουμε αν αληθεύουν αυτά που αναφέρουν οι πινακίδες σχετικά με τον "Τέλειο Άνθρωπο":






-Ο Μωάμεθ πράγματι παντρεύτηκε ένα 6χρονο κορίτσι;

Ναι, σύμφωνα με το κοράνι: "Ο Προφήτης παντρεύτηκε την Aisha όταν ήταν 6 ετών και ολοκλήρωσε τον γάμο του μαζί της όταν ήταν 9 χρονών. Τότε ήταν 54 χρονών." Άρα είναι Αλήθεια.

-Ο Μωάμεθ ήταν ιδιοκτήτης δούλων και έμπορος;

Πολλά θα μπορούσαν να γραφτούν για την επικοδομητική και καλά τεκμηριωμένη σχέση του Μωάμεθ με τους σκλάβους, αλλά ένα από τα πιο εμπεριστατωμένα παραδείγματα προέρχεται από αυτό το απόσπασμα στο χαντίθ (το οποίο επαναλαμβάνεται κι αλλού):

"Ο Προφήτης παρήγγηλε σε μια γυναίκα μετανάστη, που είχε έναν σκλάβο που ήταν ξυλουργός, να διατάξει τον σκλάβο της να του φτιάξει έναν άμβωνα. Έτσι αυτή διέταξε τον σκλάβο της, ο οποίος έκοψε τα ξύλα από το Τάμαρισκ κι έφτιαξε τον άμβωνα για τον Προφήτη. Όταν τελείωσε ο ξυλουργός, η γυναίκα ενημέρωσε τον Προφήτη. Αυτός της ζήτησε να του στείλει τον άμβωνα κι έτσι έκαναν. Ο Προφήτης τον σήκωσε και τον έβαλε στο μέρος που τον βλέπουμε τώρα (Bukhari βιβλίο 47:743)

Σύμφωνα με αυτό το χαντίθ, ο ίδιος ο άμβωνας που ο Μωάμεθ κήρυξε το Ισλάμ, κατασκευάστηκε από δουλεμπόριο κατ' εντολή του.

Άρα είναι Αλήθεια.

-Ο Μωάμεθ ήταν βιαστής;

Είναι ενάντια στο Ισλάμ να βιάζει κάποιος τις μουσουλμάνες γυναίκες, αλλά ο Μωάμεθ ενθάρρυνε τον βιασμό των γυναικών που αιχμαλώτιζε στη μάχη. Στο χαντίθ δίνεται το κείμενο του στίχου από το Κοράνι (4:24):

"Ο απόστολος του Αλλάχ, (η ειρήνη να είναι μαζί του) έστειλε στρατό στη μάχη της Χουναΐν και πολέμησε με τους εχθρούς. Τους νίκησαν και τους πήραν αιχμαλώτους. Κάποιοι από τους συντρόφους του Μωάμεθ ήταν απρόθυμοι να συνευρεθούν με τις αιχμάλωτες γυναίκες των άπιστων αιχμαλώτων, παρουσία των συζύγων τους.






Τότε ο Μεγάλος Αλλάχ απέστειλε τον στίχο από το Κοράνι (Σουρά 4:24) κι όλες τις παντρεμένες γυναίκες απαγορεύεται να τις απελευθερώσεις όταν τις έχεις δίκαιη ιδιοκτησία".

Στην πραγματικότητα, όπως δηλώνει το Χαντίθ, δεν ήταν ο Μωάμεθ, αλλά ο «Μεγάλος Αλλάχ», ο οποίος είπε στους άντρες να βιάζουν τις γυναίκες μπροστά στους συζύγους τους - κάτι που είναι ένας ακόμη λόγος να σκεφτόμαστε το Ισλάμ διαφορετικά από τις άλλες θρησκείες. Άρα είναι Αλήθεια.

-Ο Μωάμεθ αποκεφάλισε 600 Εβραίους σε μια μέρα;

Ο Μωάμεθ και η ομάδα του έφτασαν στη Μεδίνα το 622,μ.Χ. υπό την φιλοξενία των τριών εβραϊκών φυλών που ζούσαν εκεί δίπλα στους Άραβες. Σε λιγότερο από δύο χρόνια, δύο από τις φυλές που τον δέχθηκαν, οι φυλές Banu Qaynuqa και Banu Nadir εκδιώχθηκαν, χάνοντας τη γη τους και τον πλούτο τους από τους μουσουλμάνους μόλις οι φιλοξενούμενοί τους απέκτησαν την εξουσία να κατακτήσουν και να λεηλατήσουν. Ο Μωάμεθ το πέτυχε εκμεταλλευόμενος έξυπνα τις έριδες των αντιπάλων του. Η φυλή Banu Qurayza, όλοι Εβραίοι, δολοφονήθηκαν με την έγκριση του Μωάμεθ. Άρα είναι Αλήθεια.

-Ο Μωάμεθ είχε 13 συζύγους;

Σύμφωνα με τον Anas ibn Malik, ο Προφήτης Μωάμεθ επισκεπτόταν και τις έντεκα συζύγους του σε μία νύχτα. Αλλά το κατάφερνε, καθώς είχε τη σεξουαλική δύναμη τριάντα αντρών. Ο ιστορικός Al-Tabari υπολόγισε ότι ο Μωάμεθ παντρεύτηκε συνολικά δεκαπέντε γυναίκες, αν και πήγαινε μόνο με έντεκα κάθε φορά. Δύο από αυτούς τους γάμους ποτέ δεν ολοκληρώθηκαν. Αυτή η ομάδα των δεκαπέντε δεν περιλαμβάνει τουλάχιστον τέσσερις παλλακίδες. Σύμφωνα με την Merriam-Webster, παλλακίδα είναι «η γυναίκα με την οποία ένας άνδρας έχει σχέση χωρίς να παντρευτεί» και έχει «κοινωνική θέση σε ένα νοικοκυριό κάτω από εκείνη μιας συζύγου». Όλες οι παλλακίδες του Μωάμεθ ήταν δούλες του.

Ο Al-Tabari αποκλείει επίσης από τις δεκαπέντε, αρκετές άλλες γυναίκες με τις οποίες ο Μωάμεθ είχε κάποιου είδους γάμο, αλλά λόγω νομικών θεμάτων, ποτέ δεν έγιναν σύζυγοι.

Άρα είναι Αλήθεια.

-Ο Μωάμεθ βασάνισε και σκότωσε τους απίστους;

Για την απάντηση σε αυτό, θα αναφέρουμε απλά το Κοράνι 5:33, το οποίο λέει:

"Η τιμωρία εκείνων που πολεμούν εναντίον του Aλλάχ και του προφήτη του και προσπαθούν να κάνουν ζημιά στη χώρα είναι μόνο αυτό, ότι πρέπει να φονευθούν ή να σταυρωθούν ή τα χέρια τους και τα πόδια τους θα πρέπει να κοπούν κι από τις δυο πλευρές ή θα πρέπει να φυλακιστούν. Αυτό θα γίνεται ως ατίμωση για αυτούς σε αυτόν τον κόσμο και στον επόμενο θα έχουν τρομερή τιμωρία".

Υπάρχουν 108 επιπλέον εδάφια που απαιτούν την εκτέλεση και τα βασανιστήρια του άπιστου και μπορείτε να τα διαβάσετε εδώ. http://www.thereligionofpeace.com/pages/quran/violence.aspx

Άρα είναι Αλήθεια.

Είναι ξεκάθαρο ότι, ενώ η πινακίδα 'Perfect Man' μπορεί να είναι μια ενοχλητική αλήθεια για τους μουσουλμάνους σήμερα, είναι πράγματι 100% αλήθεια. Μακριά από το να είναι ένας τέλειος άνθρωπος, ο Μωάμεθ εξάπλωσε τη θρησκεία του Ισλάμ με το σπαθί ενώ βίαζε, λεηλατούσε και κατακτούσε εδάφη στη Μέση Ανατολή. Αυτό δεν είναι ρητορική μίσους, αλλά αποτελεί ιστορικό γεγονός.

el.gr


loading...


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας