Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Πυροβολισμοί έξω από την Παναγία των Παρισίων - BINTEO

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας


facebook   twitter   more



Η αστυνομία κατευθύνει τους πανικοβλημένους πολίτες - Εικόνες που τα λένε όλα

Ρεπορτάζ: Κίμων Χαραλάμπους

(19:45) Ο άνδρας που επιτέθηκε με σφυρί σε Γάλλους αστυνομικούς έξω από την Παναγία των Παρισίων δήλωσε μετά τη σύλληψή του ότι είναι "στρατιώτης του χαλιφάτου", δηλαδή μέλος της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, ανέφερε μια πηγή προσκείμενη στην έρευνα.

Ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας Ζεράρ Κολόμπ, που έσπευσε στο σημείο της επίθεσης, είπε ότι ο άνδρας αυτός, που είναι ηλικίας 40 ετών, φώναξε "Για τη Συρία!" πριν επιτεθεί στους αστυνομικούς.

"Ένας άνδρας έφτασε πίσω από αυτούς τους αστυνομικούς και, οπλισμένος με ένα σφυρί, άρχισε να χτυπά έναν από αυτούς. Οι συνάδελφοί του αντέδρασαν με ψυχραιμία... και πυροβόλησαν" είπε ο Κολόμπ.

"Ήταν κάποιος που εμφανιζόταν ως Αλγερινός φοιτητής. Είχε στην κατοχή του μια ταυτότητα, της οποίας ελέγχουμε την αυθεντικότητα" είπε ο υπουργός στους δημοσιογράφους, διευκρινίζοντας ότι πιθανότατα έδρασε μόνος του.

Στην κατοχή του υπόπτου βρέθηκαν επίσης μερικά "κουζινομάχαιρα".






Η αστυνομία, σύμφωνα με το Reuters, ανακοίνωσε «περιστατικό» σε εξέλιξη στην Παναγία των Παρισίων και προειδοποίησε τον κόσμο να μην πλησιάζει στο σημείο.

Πληροφορίες της Telegraph έκαναν λόγο για ένστολους που πυροβόλησαν άνδρα, ο οποίος προσπάθησε να επιτεθεί σε αστυνομικό. Πηγή του BMF TV αναφέρει ότι ο άνδρας, που τραυματίστηκε από τα αστυνομικά πυρά, ήταν οπλισμένος με σφυρί.

Ο άνδρας επιτέθηκε σε αστυνομικό έξω από την Παναγία των Παρισίων, με σφυρί, και τον τραυμάτισε, ενώ τραυματίστηκε και ο ίδιος από αστυνομικά πυρά. Είχε και μαζί του και δύο μαχαίρια.

Οι αστυνομικοί πυροβόλησαν εναντίον του και τον εξουδετέρωσαν. Σύμφωνα με την Liberation ο ένοπλος είναι τραυματίας και έχει διακομιστεί σε τοπικό νοσοκομείο. Δέχτηκε δύο σφαίρες και αυτόπτες μάρτυρες τον είδαν να κείτεται στο έδαφος.

Οι αρχές έχουν αποκλείσει ολόκληρη την περιοχή γύρω από την Παναγία των Παρισίων.

Καθόλου τυχαία τα περιστατικά που λαμβάνουν χώρα σε όλη την Ευρώπη τις τελευταίες μέρες.

Οι πολίτες συνηθίζουν σε καθεστώς τρομοκρατίας, προκειμένου να δεχθούν σκληρά μέτρα αστυνόμευσης και καταπάτησης της ατομικής ελευθερίας, πράγμα που ήδη συμβαίνει εν τίνι μέτρω.

Το πλήθος που ήταν μαζεμένο στην περιοχή «σκόρπισε» προσπαθώντας να σωθεί, ενώ την ίδια ώρα οι επισκέπτες του ναού, σύμφωνα με τη γαλλική τηλεόραση, κλείστηκαν στο εσωτερικό του καθεδρικού για να σωθούν, αγνοώντας το τι γίνεται έξω.






Οι ανθρώπινες μάζες αγνοούν τα πάντα στο όνομα της ασφάλειας. Αποδέχονται και θα αποδεχθούν τα πάντα στο όνομα αυτής! Περιμένουν απλά τις εντολές της αστυνομίας και σηκώνουν τα χέρια ψηλά, σε μία εικόνα που μιλά από μόνη της!







 







el.gr

loading...



ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας