Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Πόλεμος στη Μ. Ανατολή! Το Ιράν βομβαρδίζει! Χύνεται ΑΙΜΑ...

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας


facebook   twitter   more



Πυραυλική επίθεση εναντίον ισλαμιστών εξαπέλυσε το Ιράν με μεσαίου βεληνεκούς βαλλιστικούς πυραύλους Shahab-3...


...στην Ανατολική Συρία και συγκεκριμένα στην επαρχία Ντέιρ αλ Ζορ, σύμφωνα με το πρακτορείο Tasnin News.
 

Η επίθεση έγινε ως αντίποινα για το τρομοκρατικό χτύπημα πριν από μερικές ημέρες στην Τεχεράνη από τον ισλαμικό-σουνιτικό σύνδεσμο του ISIS στην περιοχή της ιρανικής πρωτεύουσας.

Τονίζεται πως στην Ντέιρ αλ Ζορ επιχειρούν τα τελευταία 24ωρα και ρωσικά μαχητικά κρούσης, ενώ χθες το ρωσικό επιτελείο ανακοίνωσε ότι έχουν σκοτωθεί τουλάχιστον 180 τζιχαντιστές, μεταξύ των οποίων και δύο διοικητές, ο ένας βελγικής και ο άλλος αιγυπτιακής καταγωγής.

Οι πύραυλοι εκτοξεύτηκαν από τις δυτικές περιοχές του Ιράν και τις περιοχές Kermanshah και Kordestan.

Πριν λίγο οι ΗΠΑ έδωσαν απάντηση, καταρρίπτοντας συριακό μαχητικό Su-22M4 κοντά στην Tabqa. Το αεροσκάφος καταρρίφθηκε από μαχητικό F/A-18 του αμερικανικού Ναυτικού με το Υπουργείο Άμυνας της Συρίας να επιβεβαιώνει την κατάρριψη.





Σχετική Ενημέρωση



ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας