Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ!«ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ την ΠΟΡΤΑ στους μετανάστες»...

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας


facebook   twitter   more





Διαβάσαμε στο Liberal (και παραθέτουμε αυτούσιο πιο κάτω) το δημοσίευμα που αφορά την κόντρα Μητσοτάκη-Ορμπάν για τη μετανάστευση.


Διαβάστε τις θέσεις του καθενός και σχολιάστε μας παρακαλώ με ποιον συμφωνείτε.



Το δημοσίευμα.

Στο ίδιο τραπέζι με τους ισχυρούς παίχτες της Ευρώπης έκατσε για μία ακόμα φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της Συνόδου Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στην οποία συμμετείχαν μεταξύ άλλων η Angela Merkel, ο Marianno Rajoy, ο Jean Claude Juncker και ο Donald Tusk.



Στην ατζέντα της Συνόδου βρέθηκαν τα θέματα της μετανάστευσης και της ασφάλειας, ενώ πίσω από τις κλειστές πόρτες συζητήθηκαν ζητήματα, όπως το Brexit αλλά και η κατάσταση στα Βαλκάνια.



Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της Συνόδου υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση του Ούγγρου πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για το προσφυγικό ζήτημα.



Ο Viktor Orban για ακόμα μία φορά τάχθηκε κατά της μετεγκατάστασης των προσφύγων, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να διαφωνεί με τη στάση αυτή έντονα. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην τοποθέτησή του επεσήμανε την αύξηση των προσφυγικών ροών από την Τουρκία, για την οποία θα πρέπει όμως η πόρτα της Ευρώπης να παραμείνει ανοιχτή όπως είπε.



Επίσης, ο κ. Μητσοτάκης είχε κατ' ιδίαν συνάντηση με τον πρόεδρο του αυστριακού Λαϊκού Κόμματος, Sebastian Kurz, με τον οποίο συζήτησαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος

voicenews.gr





ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας