Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Β.Πούτιν προς ΗΠΑ-Δύση: «Όποιο χέρι απλωθεί στην Κριμαία θα το κόψουμε»

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας


facebook   twitter   more




Προειδοποίηση Πούτιν προς όλους: 
Αν απειληθούμε, θα απαντήσουμε με κάθε μέσο
     

Του Άρη Δημόπουλου

Ευθεία απειλή πολέμου προς κάθε κατεύθυνση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος σε νέα του τοποθέτηση προειδοποίησε τη Δύση να μην «καλοβλέπει» την χερσόνησο της Κριμαίας, περιοχή που αποτελεί και τη βάση των αντι-ρωσικών κυρώσεων.

«Αφού η Κριμαία έγινε πλήρες μέρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, η στάση μας για αυτή την επικράτεια άλλαξε ριζικά. Αν δούμε μια απειλή για την επικράτειά μας – και η Κριμαία είναι η επικράτειά μας – εμείς, όπως και κάθε κράτος, θα υπερασπιστούμε την επικράτειά μας με όλα τα μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας «, δήλωσε ο Πούτιν στον Αμερικανό σκηνοθέτη Oliver Stone σε ένα τρίτο μέρος της συνέντευξης που μεταδόθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο Showtime.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν αρνήθηκε επίσης να συντάξει παραλληλισμούς μεταξύ της Κούβας πυραυλικής κρίσης του 1962 και ενός περιστατικού του 2014, κατά το οποίο ένα αμερικανικό κατασκοπευτικό κατέπεσε μετά από μία σειρά εκτόξευσης ρωσικών πυραύλων στη χερσόνησο της Κριμαίας.

Φυσικά η ρωσική ρητορική του άμεσου χτυπήματος δεν σταματάει να υφίσταται και όσο αφορά το μέτωπο της Βαλτικής, όπου το ΝΑΤΟ συνεχίζει να συσσωρεύει προκλητικά ολοένα και περισσότερα στρατεύματα.

Ωστόσο οι απειλές του Β.Πούτιν είναι ξεκάθαρες. Θα εισακουστούν άραγε;
el.gr



loading...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας