Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΒΙΝΤΕΟ ΒΟΜΒΑ: Όταν οι ΠΟΝΤΙΟΙ φέρθηκαν ως πραγματικοί ΕΛΛΗΝΕΣ...

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας


facebook   twitter   more




Σε μια συγκλονιστική κίνηση προχώρησαν Πόντιοι Συλλόγου από τις Σέρρες,


οι οποίοι έστειλαν με τον τρόπο τους μήνυμα στην Τουρκία ότι ο Ελληνισμός είναι ενωμένος.

Οι Σερραίοι Πόντιοι πήγαν κοντά στο σημείο όπου είχε δολοφονηθεί ο Σολωμός Σολωμού, στα σύνορα των κατεχομένων, και χόρεψαν τον αρχαιότερο Ελληνικό Πυρρίχιο χορό ενώ στη συνέχεια έψαλαν και τον εθνικό μας ύμνο.

Δεν είναι τυχαία η επιλογή των Ποντίων να πάνε στην Κύπρο. Ο ξεριζωμός που έχει επιβληθεί στους Κυπρίους που ζούσαν στα κατεχόμενα είναι ένας πόνος που αντιλαμβάνονται όσο κανείς άλλος οι Πόντιοι. Άλλωστε είχαν και τον ίδιο θύτη.




Έχει μεγάλη σημασία να αντιληφθεί ο Ελληνικός λαός ότι δεν υπάρχει τίποτα να τον χωρίζει. Αντίθετα με όλα τα ψεύδη που διασπείρουν τα Μέσα Μαζικής Αποχαυνώσεως οι Έλληνες πονάμε την Κύπρο, και οι Κύπριοι πονάνε τον Ελληνισμό.

Ευκαιρία είναι το μήνυμα των Σερραίων Ποντίων να το λάβει το Κυπριακό κράτος και να δώσει μάχες μαζί με όλους τους υπόλοιπους για αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων.

Δείτε βίντεο από την εξαιρετική κίνηση των Ποντίων στην Κύπρο:



voicenews.gr

loading...


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας