Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!!! ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΝΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2021 ΤΗΝ ΝΕΑ…

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ



Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας




facebook   twitter   more





Άλλη μια ανησυχητική είδηση έρχεται από την άλλη πλευρά του Αιγαίου, καθώς η Τουρκία,


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

παρά τα πολλά και μεγάλα μέτωπα που έχει ανοίξει τα τελευταία χρόνια, συνεχίζει με ξέφρενο ρυθμό την εξοπλιστική κούρσα με όλες τις συνέπειες για τα ελληνοτουρκικά προβλήματα.



Η τελευταία εξέλιξη είναι ότι, όπως αναγγέλλουν τα τουρκικά ΜΜΕ, το 2021 θα είναι έτοιμη η νέα υπερσύγχρονη τουρκική φρεγάτα συμπαραγωγής και θα είναι εξοπλισμένη με όλα τα σύγχρονα μέσα ηλεκτρονικού και όχι μόνο πολέμου.





Η ναυπήγηση αυτή της φρεγάτας, που οι Τούρκοι πιστεύουν ότι θα αλλάξει τις ναυτικές ισορροπίες στο Αιγαίο, άρχισε στις 30 Ιανουαρίου του 2015 με την παρουσία του ίδιου του Ερντογάν και στο πρόγραμμα MİLGEM αναμένεται να ναυπηγηθούν τέσσερα πλοία του ίδιου μοντέλου.

Η φρεγάτα αυτή έχει 113,2 μέτρα μήκος, 14,4 μέτρα πλάτος και εκτόπισμα τρεις χιλιάδες τόνους, ενώ θα στελεχώνεται από ειδικό προσωπικό 123 ναυτικών.

Εμείς θα… αναμένουμε ;

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr




ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας