Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

755 Αμερικανοί διπλωμάτες εγκαταλείπουν τη Ρωσία

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας





facebook   twitter   more






Ο Βλάντιμιρ Πούτιν διέταξε την άμεση αποχώρηση 755 Αμερικανών διπλωματών.


Με αποκλειστικές δηλώσεις του σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο Rossiya 1, ο Ρώσος Πρόεδρος ανακοίνωσε πως πρέπει να αποχωρήσουν άμεσα από τη ρωσική επικράτεια 755 Αμερικανοί διπλωμάτες.

Σύμφωνα με το πρακτορείο RT, ο Πούτιν δήλωσε ότι «Η αμερικανική πλευρά έκανε μια κίνηση η οποία, είναι σημαντικό να σημειωθεί, δεν είχε κανένα έρεισμα, ώστε να επιδεινώσει τις σχέσεις Ρωσίας-ΗΠΑ. [Η κίνηση αυτή] περιλαμβάνει παράνομους περιορισμούς, απόπειρες να επηρεάσει άλλα κράτη του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων των συμμάχων μας , οι οποίοι ενδιαφέρονται να αναπτύξουν και να διατηρήσουν τις σχέσεις τους με τη Ρωσία».

«Περιμένουμε για πολύ καιρό ότι κάτι ίσως αλλάξει προς το καλύτερο, ελπίζαμε ότι η κατάσταση θα αλλάξει, αλλά φαίνεται πως δεν πρόκειται να αλλάξει στο εγγύς μέλλον … Αποφάσισα ότι είναι καιρός να δείξουμε ότι δεν θα αφήσουμε τίποτα αναπάντητο», πρόσθεσε ο Ρώσος πρόεδρος.






Ο αριθμός των 755 Αμερικανών διπλωματών εικάζεται ότι περιλαμβάνει το σύνολο της αμερικανικής διπλωματικής δύναμης στη Ρωσία, Πρεσβεία δηλαδή και Προξενικές αρχές.

Το Γαλλικό Πρακτορείο ειδήσεων χαρακτηρίζει την συγκεκριμένη απόφαση του Ρώσου Προέδρου ως απάντηση στις νέες κυρώσεις από την πλευρά των ΗΠΑ.

hellasforce.com




ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας