Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! “Αν δεν είσαι δειλός έλα να απαντήσεις για το πραξικόπημα”!


Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας


facebook   twitter   more


Αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Τουρκία προσκάλεσε – προκάλεσε τον Ερντογάν,


για ανοιχτή τηλεοπτική συζήτηση σχετικά με την απόπειρα πραξικοπήματος.

Ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου με σκληρή γλώσσα προκάλεσε τον Ερντογάν, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματός του : «Εγώ ανοιχτά προσκαλέσει τον Ερντογάν και μπορώ να χρησιμοποιήσω τα δικά του λόγια – εάν είστε θαρραλέοι, αν δεν είναι δειλός, αν δεν φοβάται – να συζητήσουμε από κοινού την απόπειρα πραξικοπήματος σε τηλεοπτικό σταθμό που ανήκει σε ένα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης της επιλογής σας. Ας μάθουν οι άνθρωποι ποιος λέει την αλήθεια και ποιος όχι. ”

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κιλιτσντάρογλου προκαλεί τον Ερντογάν γι΄ αυτή τη συζήτηση. Ο Τούρκος πρόεδρος απέφυγε τη πρώτη φορά να απαντήσει.Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΑΚΡ θα αποφύγει ξανά την δημόσια συζήτηση για την απόπειρα πραξικοπήματος. Είναι πολλά τα ερωτήματα στα οποία δεν θέλει να απαντήσει.
crashonline.gr




ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας