ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ – ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ – ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ
Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας


facebook   twitter   moreΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΩΝΙΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ»

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!! ΕΛΛΗΝΕΣ

ΔΗΛΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ


Προς:ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡ.ΠΡΩΤ. Ε-572 30-07-2015

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Δ.Ο.Υ.

Επώνυμο:

Όνομα:

Πατρώνυμο:

Διεύθυνση:

ΤΗΛ:

ΘΕΜΑ: ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ

Είναι η πρώτη φορά που εκλεγμένη κυβέρνηση και μάλιστα της αριστεράς, κλείνει τα μάτια στη λαϊκή ετυμηγορία και αγνοεί το 62% του ελληνικού λαού που της… διεμήνυσε πως δεν συμφωνεί με τη συνέχιση της εφαρμογής μνημονίων και αδιέξοδων πολιτικών που επιβάλλουν οι δανειστές και τα ξένα και εγχώρια συμφέροντα που εκείνοι εκπροσωπούν

Το ΟΧΙ του ελληνικού λαού μετατράπηκε σε ταπεινωτικό ΝΑΙ και σε καινούρια μνημονικά κρεματόρια”.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΙΚΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ … ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΤΩΝ 8 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ… ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΟΔΥΝΗΡΟ .ΣΟΚ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ… ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Μετά την εντολή του λαού στο «όχι» του δημοψηφίσματος, η κυβέρνηση συζήτησε με την αντιπολίτευση και αποφάσισε να παρακάμψει την «λαϊκή εντολή» (η οποία επιδέχεται πολλές ερμηνείες) και να προχωρήσει στο Στρασβούργο με ένα μεγάλο «ναι»! Αν αυτό δεν συνιστά παραβίαση του δημοψηφίσματος, ΠΟΛΙΤΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ και ασέβειας της πολιτικής προς τον λαό, τότε είναι απορίας το πως προσδιορίζεται ή πρόκειται να προσδιορισθεί η πολιτική ασέβεια – απρέπεια.
ΨΗΦΙΣΑ ΟΧΙ για να ανέχομαι τις δηλώσεις των κυρίων Βέμπερ και Φέρχοσταντ μέσα στην Ευρωβουλή; όλη αυτή την αγένεια, την αναίδεια, την υπεροψία, γερμανικής κοπής;

Προφανώς έντιμη συμφωνία, που να σέβεται, στοιχειωδώς έστω, τη βούληση του ελληνικού λαού, δεν υπάρχει, όταν συμπεριφέρονται σαν τραμπούκοι ιδιοκτήτες του ευρώ οι εταίροι μας ευρωπαίοι αξιωματούχοι. Όταν κρατούν το πιστόλι της ρήξης στο κεφάλι του Έλληνα πρωθυπουργού. Όταν μας προσβάλλουν συνεχώς. Όταν έφτασαν να λένε (Γιούνκερ) ότι η ψήφος μας αποδυνάμωσε τη θέση μας. Κι ότι όλοι τους, από τον πιο στεγνό γραφειοκράτη μέχρι τον πιο ζουμερό ευρωκράτη, μιλούν συνεχώς για Grexit όταν με τη συνδρομή του Σταύρου Θεοδωράκη , ετοιμάζει δίκες για εσχάτη προδοσία. Και του Βαγγέλη Βενιζέλου που ετοιμάζει εξέγερση.

Λες κι αυτή είναι η εντολή του ελληνικού λαού:

Σκάσε ρε και υπόγραψε.

Είναι φανερό: Αυτοί βάζουν το δίλημμα ταπείνωση ή ρήξη. Αυτοί μετατρέπουν με τη γνωστή ιστορική τους ηλιθιότητα (τίποτε δεν διδάχτηκαν από το χαστούκι του Όχι) τη ρήξη σε επιλογή κυριαρχίας και αξιοπρέπειας.

Όχι μόνον με εξευτέλισαν αλλά και με εξαπάτησαν φέρνοντας από την πίσω πόρτα το πιο σκληρό μνημόνιο για τα επόμενα τρία χρόνια όπου στην λήξη του δεν θα υπάρχει πια η Ελλάδα όπως την ξέραμε ,δεν θα υφίσταται ως χώρα αλλά ως χώρος (επαρχία του διευθυντηρίου)

Αυτό που έγινε σήμερα στην Ελλάδα είναι αφ’ ενός η κατάλυση της δημοκρατίας, καθώς μόλις μια εβδομάδα μετά το δημοψήφισμα και τον θρίαμβο του ΟΧΙ η ελληνική κυβέρνηση παρέδωσε την χώρα στην λεηλασία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και αφ” εταίρου η αρχή καταλυτικών παγκόσμιων εξελίξεων από την ελίτ που κινεί τα νήματα της καταστροφής από το μαύρο της παρασκήνιο.

Αυτό υποστηρίζει σε ένα νέο μεγάλο άρθρο του και ο πρώην αξιωματούχος του αμερικανικού Δημοσίου, Δρ Paul Craig Roberts, ο οποίος προειδοποίησε με δραματικό τόνο ότι «σήμερα είμαστε μάρτυρες τρομακτικών φινάλε των ελίτ », «We Are Now Witnessing The Elites” Terrifying Endgame».

Η αποτυχία της αριστερής κυβέρνησης του Σύριζα στην Ελλάδα να αντιμετωπίσει αυτή την Ευρωπαϊκή Ένωση, θα έχει σαν συνέπεια να κατασπαράξουν τον εθνικό πλούτο της χώρας, ελληνικά νησιά, λιμάνια, εταιρείες ύδρευσης, αεροδρόμια, ολόκληρη η εθνική μας κληρονομιά, σε τιμές ευκαιρίας.

Δεν γνωρίζω αν οι Έλληνες, τονίζει στο άρθρο του ο Δρ Paul Craig Roberts, κατανόησαν τι σημαίνει αυτή η συμφωνία με τη οποία ο πρωθυπουργός τους παρέδωσε την χώρα στην ληστρική Ευρώπη.Πολύ γρήγορα θα καταλάβουν ότι πλέον δεν θα τους επιτρέπεται να ζουν σε μια ανεξάρτητη χώρα, ότι πλέον τους την έχουν κάνει μαύρη αποικία των ξένων τραπεζιτικών ομίλων, ότι η χώρα τους είναι μια υποθήκη σε ένα χρέος που πότε δεν θα μπορεί να εξοφληθεί. Ο Έλληνας πρωθυπουργός μέσα σε μια εβδομάδα ανέτρεψε την ελληνική ψήφο και παρέδωσε την χώρα στους ξένους λεηλατητές της με αρχή τον κ Σόιμπλε, που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να βάλει χέρι στον ενεργειακό πλούτο της Ελλάδας.

Αλλά η Ελλάδα είναι μόνο η αρχή. Οι Έλληνες θα εκδιωχτούν από την πατρίδα τους, από μια οικονομία που θα έχει καταρρεύσει, θα καταρρεύσει το σύστημα κοινωνικής πρόνοιας, η ανεργία θα εκτιναχτεί σε δυσθεώρητα ύψη καθώς οι επιβαλλόμενες ιδιωτικοποιήσεις θα προσφέρουν σε ξένα χέρια τις μεγάλες οικονομικές μονάδες της χώρας. Αυτό το ελληνικό παράδειγμα θα ακολουθήσει μια σειρά άλλων χωρών στην Ευρώπη που περιμένουν υπονομευτικά την δική τους καταστροφή.

Το ολοκαύτωμα του 21ου αιώνα έχει αρχίσει με εναρκτήριο λάκτισμα την Ελλάδα και την ελληνική ΠΡΟΔΟΣΙΑ από το ελληνικό πολιτικό σύστημα που πρόδωσε με τον πιο αναίσχυντο τρόπο την χώρα και τον ίδιο τον λαό της.

Το παιχνίδι όμως δεν έχει τελειώσει, μόλις τώρα αρχίζει. Η θανατηφόρα συμφωνία σε βάρος της Ελλάδας είναι αδύνατο να γίνει αποδεκτή από τους Έλληνες, όπως υποστηρίζει ο Paul Craig Roberts και το πιο εντυπωσιακό είναι πως ολόκληρη η ανθρωπότητα κρέμεται από την αντίδραση τους στο endgame της μαύρης παγκόσμιας ελίτ.

Μετά από το Δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, στη χώρα επιβλήθηκε με το έτσι θέλω, ένα νέο και πρωτόγνωρο καθεστώς διακυβέρνησης.
Στη χώρα που γέννησε την Δημοκρατία, επιβλήθηκε ξαφνικά και εντελώς φασιστικά, ένα ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ, με συνέπεια αυτήν την στιγμή να βρισκόμαστε υπό καθεστώς κοινοβουλευτικής ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑΣ.

Μετά από ένα πραξικόπημα, η κυβέρνηση δεν έχει καμία Συνταγματική ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ. Η κυβέρνηση λοιπόν αυτή, δεν έχει χάσει μόνο την “Δεδηλωμένη”, αλλά και την νομιμότητα της.

Στην Ελλάδα αυτή την στιγμή, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΜΙΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
Και όταν δεν υπάρχει νόμιμη Κυβέρνηση,
είναι σαν να μην υπάρχει Κυβέρνηση.
Αυτό μήπως μας λέει κάτι;
ΠΡΟΣΟΧΗ: Τώρα επιβεβαιώθηκε ο προφητικός λόγος του ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ: “Θα έχετε κυβέρνηση και θα είναι σα να μην έχετε”.

Σαν εικόνα λοιπόν, φαίνεται πως έχουμε Κυβέρνηση, αλλά κατά το Συνταγματικό Δίκαιο του Πολιτεύματος της Ελλάδος, είναι σαν να μην υπάρχει αυτή την στιγμή Κυβέρνηση.
Και δεν το λέω μόνο εγώ. Το λένε όλοι οι καθηγητές Συνταγματικού Δικαίου, εκτός φυσικά από δύο τρεις δικούς τους, που τους βάζουν να μιλάνε στα κανάλια και μόνο αυτούς προβάλλουν και αυτοί το αφήνουν στην ….. ερμηνεία που θέλει να δώσει ο καθένας, λες και το Σύνταγμα της χώρας, ερμηνεύεται όπως θέλει και νομίζει ο καθένας. Έφτασαν οι γελοίοι σε σημείο να λένε, πως τώρα δεν χρειάζεται η κυβέρνηση 151 ψήφους, για να έχει την “Δεδηλωμένη”, αλλά ……..120.!!!!!!!!!!!
ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.

Αλλά έχουν και την εξήγησή τους, σε έναν άλλο προφητικό λόγο του ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ, που είπε: “θα φέρουν την παγκόσμια ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ” και δεν μπορούσαν το 1983 να καταλάβουν οι άνθρωποι, τι εννοούσε με τον όρο παγκόσμια ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ.

Και αυτό, γιατί την Δικτατορία την είχε συνδέσει ο κόσμος με τον στρατό και το Στρατιωτικό Πραξικόπημα. Πως θα μπορούσε λοιπόν να γίνει ένα παγκόσμιο στρατιωτικό πραξικόπημα;

ΠΡΟΣΕΞΤΕ όμως, γιατί αυτό που βλέπουμε μπροστά μας, να παίρνει σάρκα και οστά, είναι μία καινούργια ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ πρωτόγνωρη για τον κόσμο και έγινε για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Τι έγινε δηλαδή στην Ελλάδα;;

Με απλά λόγια έγινε το πρώτο ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ.

Η λέξη πραξικόπημα, σημαίνει, την χωρίς νομιμοποίηση ενέργεια, είτε πολιτικών είτε στρατιωτικών, που με την ενέργεια αυτή, αλλάζει το “στάτους κβο” της εξουσίας.

Αυτό έκαναν στην Βουλή των Ελλήνων οι ΤΣΙΠΡΟ-ΚΑΜΕΝΟΙ. Χωρίς να νομιμοποιούνται από τίποτα, άλλαξαν με το έτσι θέλω και σε μία στιγμή, το “στάτους κβο” της εξουσίας, που πηγάζει από την λαϊκή κυριαρχία.

Τι είπε δηλαδή ο κυρίαρχος λαός;; “ΟΧΙ” είπε, στην επώδυνη συμφωνία.!!!

Τί έκαναν αυτοί;; “ΝΑΙ” είπαν στην επώδυνη συμφωνία.!!!!!!

Τί σημαίνει αυτό;

Σημαίνει ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ κατά του ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ της λαϊκής κυριαρχίας. Σημαίνει αλλαγή του “στάτους κβο” της εξουσίας, όπως την ξέραμε μέχρι τώρα. Σημαίνει πως δεν λογαριάζουν πλέον τι ψηφίζει ο λαός, γιατί αυτοί θα κάνουν ότι θέλουν και ότι λένε τα αφεντικά τους.

Σημαίνει επίσης πως δημιούργησαν ΞΑΦΝΙΚΑ ένα δικό τους Σύνταγμα, και ένα δικό τους ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ, το οποίο τους επιτρέπει να μην δεσμεύονται από την λαϊκή εντολή!!!!!!!

Έτσι, το “ΟΧΙ” του λαού, το έκαναν αυτοί “ΝΑΙ”.

Πρόκειται λοιπόν για ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ και είναι η μορφή της παγκόσμια Δικτατορίας που θα επιβληθεί στον κόσμο, όπως είπε ο άγιος ΠΑΪΣΙΟΣ. Και οι Εβραιοσιωνιστές, έβαλαν τους “AΡΙΣΤΕΡΟΥΣ” να την κάνουν στην Ελλάδα για πρώτη φορά.

Η πρώτη “αριστερή” ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ στον κόσμο, κάτω από τον μανδύα της Δημοκρατίας και αν την καταπιούν οι Έλληνες, τότε θα περάσει εύκολα και στον υπόλοιπο κόσμο.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ: Γιατί είναι άλλο να μας κοροϊδεύουν προεκλογικά και να παίρνουν την ψήφο μας και άλλο να κάνουν τα αντίθετα από αυτά που ψηφίζουμε. Στην πρώτη περίπτωση είναι ΑΠΑΤΗ. Αλλά αν κάνουν τα αντίθετα από αυτά που ψηφίζουμε, αυτό είναι πολιτικό ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ. Και το πραξικόπημα κατά της χώρας είναι ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ και η ποινή είναι ΙΣΟΒΙΑ. Σαν τους προηγούμενους της επταετίας.

Αλλά είδατε, πως έγινε πολιτικό ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ στην χώρα, και το έκαναν όλοι γαργάρα, γιατί ήταν όλοι στο κόλπο. Και τα ΜΜΕ (φυσικά) και οι άλλες θεσμικές εξουσίες, όπως και ο στρατός. Κανείς δεν όρθωσε ανάστημα να πει: ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΔΩ ΡΕ;;;; ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ;;;;;;;

Και ο λαός, παρά την αντίθεσή του, κάθεται και παρακολουθεί τους προδότες, που καταργούν με το έτσι θέλω την Δημοκρατία, χωρίς να μπορεί να κάνει κάτι και να προσπαθεί να καταλάβει τί έγινε, ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΣ ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ.

Αυτό είναι το ΔΟΓΜΑ του “ΣΟΚ”, γιατί δημιουργεί μία τέτοια συναισθηματική κατάσταση, που δεν ξέρει ο λαός πως να αντιδράσει.

Από την μία, να καταλαβαίνεις πως έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και πάτησαν την ψήφο σου και την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και από την άλλη, τα πάντα γύρω σου, να στα παρουσιάζουν με τέτοιο τρόπο, σαν να μην έγινε τίποτα.

ΠΡΕΠΕΙ Να φωνάξουμε και να διαδώσουμε σε όλους τους Έλληνες, πως στην πατρίδα μας έγινε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ κατά της Δημοκρατίας.

Η κυβέρνηση αυτή πλέον ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ. Και όχι μόνο δεν είναι νόμιμη, αλλά τους βαρύνουν πλέον οι ίδιες κατηγορίες της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, με τις οποίες συνελήφθησαν και καταδικάστηκαν οι ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ της επταετίας.

Το πραξικόπημα μπορεί να είναι ή στρατιωτικό ή πολιτικό. Αυτοί διέπραξαν πολιτικό ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ.

Να είμαστε σε εγρήγορση γιατί είναι πολύ επικίνδυνοι για την χώρα. Έχουν πέσει από πάνω τους όλες οι μάσκες και έχει φανεί ο Εβραιοσιωνισμός που τους κατευθύνει. Είναι οι χειρότεροι όλων και οι πιο αδίστακτοι. Έκαναν και πολιτικό ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ μέσα στην Βουλή, σαν να μην τρέχει τίποτα.

ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ.

Παίζουν την Ελλάδα σε διπλό ταμπλό καταστροφής και αυτό που θα πω τώρα προσέξτε το. Στο ένα σχέδιο καταστροφής, προσπαθούν να πετύχουν την πλήρη και άνευ όρων παράδοση των Ελλήνων, στις ορέξεις των διεθνών αρπακτικών.

Δηλαδή άνευ όρων ξεπούλημα της Ελλάδος, άνευ όρων φτωχοποίηση των Ελλήνων, άνευ όρων καταπάτηση του πολιτεύματος και της Δημοκρατίας, χωρίς να υπολογίζουν ούτε ψήφο ούτε τίποτα και ο Ελληνικός λαός, θα πρέπει όλα αυτά να τα δεχθεί χωρίς αντίρρηση και να βάλει το κεφάλι κάτω.

Για να μπορεί να συνεχίσει να παίρνει 60 ευρώ την ημέρα ή 180 ευρώ ανά τρείς μέρες αν ανοίξουν οι τράπεζες.

Διαφορετικά, αν αντιδράσει ο λαός και δεν τα δεχτεί, θα εξαπολύσουν τις ασύμμετρες απειλές (φωτιές), και θα μας επιτεθούν με όλα τα μέσα που έχουν ετοιμάσει. Έχουν σκοπό να μας κάνουν και Αργεντινή και Συρία και Ουκρανία.

ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΦΙΛΟΥΣ, αλλά τους μεγάλους και ΑΙΩΝΙΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ των Ελλήνων. Θέλουν την πλήρη υποταγή μας. Μήπως το καταλαβαίνουμε τώρα που μας πάτησαν και το ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;

Δουλεύουν για να μας κοιμίζουν και έρχονται για να πάρουν την Ελλάδα. Ρίχνουν εισπνεόμενες ουσίες καταστολής και αμνησίας για να ξεχνάμε γρήγορα. Αν δεν αντιδράσουμε και σκύψουμε το κεφάλι και στο ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ , να ξέρετε πως η Δημοκρατία τελείωσε στην Ελλάδα. Ότι και να ψηφίζουμε από δω και πέρα, δεν θα μετράει σε τίποτα και δεν θα το λογαριάζει κανένας.

Οι Έλληνες Ψηφίσαμε “ΟΧΙ” στην υποδούλωση και οι Εβραίοι μας το έκαναν “ΝΑΙ” στην υποδούλωση.

ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΣΑΝ ΛΑΟΣ, ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ, ΣΑΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.

ΤΟ ΑΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΝΑ… ΜΑΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΑΝΑΠΟΔΑ, ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

Εγώ το ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ στην χώρα μου, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΝΩ. Δεν είμαι ούτε “γιουσουφάκι” ούτε ραγιάς. ΤΩΡΑ ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ.

Γιατί αν καταπιούμε και το ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ , και υποταχθούμε σαν τους ζητιάνους στις τράπεζες τους και στην ΝΕΑ τους ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ , τότε τελειώσαμε σαν κράτος.


Επικαλούμαι απόσπασμα από την επιστολή της προέδρου του Αρείου Πάγου κυρίας Θάνου σε ευρωπαίους δικαστές: «Ο ΛΑΟΣ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ»

«Οι ΄Ελληνες δεν ζητούν να μην πληρωθεί το χρέος του ελληνικού Κράτους, για τη δημιουργία του οποίου βεβαίως οι ίδιοι ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΦΕΡΟΥΝ, αφού αυτό (το χρέος) οφείλεται αφενός μεν στην κακοδιαχείριση του δημοσίου χρήματος από τις Κυβερνήσεις, αφετέρου δε στην εσφαλμένη οικονομική πολιτική η οποία εφαρμόστηκε τα τελευταία πέντε χρόνια»

Αναφέρω επίσης την πατριωτική ομιλία της προέδρου της βουλής –«ΑΠΟΨΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ»«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως η κυβέρνηση εκβιάζεται. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το αν ο εκβιασμός ολοκληρωθεί απόψε, τίποτα δε θα εμποδίσει την επανάληψή του»,.

Ενώ χαρακτήρισε ωμό εκβιασμό αυτό που γίνεται λέγοντας «η βουλή καλείται μέσα σε 2,5 ώρες να επικυρώσει τον ενταφιασμό της κοινοβουλευτικής δημοκρατία και την υποθήκευση της δημοσίας περιουσίας.»

«Αν η Βουλή δεν αντισταθεί στον σημερινό εκβιασμό, δεν θα αντισταθεί και σε επόμενους. Αν νομοθετήσει με φιρμάνια αν ενδώσει, αν παραλύσει θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον εαυτό της και τη συνείδησή της και την ψυχή της» τόνισε η κ. Κωνσταντοπούλου.Αφού είπε πως «στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα» επικαλέστηκε το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος για να υπογραμμίσει ότι «δεν έχουμε το δικαίωμα το «όχι» του ελληνικού λαού να το κάνουμε «ναι» με την ψήφο μας, ούτε να το ερμηνεύουμε ως «όχι» υπό προϋποθέσεις. Ο λαός μίλησε, είπε ένα μεγάλο όχι στα τελεσίγραφα, στην τρομοκρατία, στον εκφοβισμό. Έχουμε την υποχρέωση να υπερασπιστούμε την ετυμηγορία τους γιατί ή δική μας εξουσία πηγάζει από εκείνους».

Καταλήγοντας την τοποθέτησή της η πρόεδρος της Βουλής σημείωσε ότι «αν το ερώτημα είναι βαρύ ας αναλογιστούμε στην ιστορία μας υπήρξαν άνθρωποι που ανέλαβαν ευθύνες και πραγματοποίησαν πολύ μεγαλύτερες αντιστάσεις από ένα κατά συνείδηση «όχι» σε αυτό που πράγματι πρέπει να αποκρουστεί».ΒΙΝΤΕΟ : https://youtu.be/8pFkGQ5nJy4Επειδή λοιπόν δεν με διακατέχουν σχιζοφρενικές τάσεις, ώστε να μπορώ να κατανοήσω ότι στις 5 Ιουλίου 2015 κάποιοι ψήφησαν και γιόρτασαν το ΟΧΙ και στις 13 Ιουλίου γιόρτασαν το ΝΑΙ αποφάσισα (εδώ και πολύ καιρό) ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΩ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ …

Ετσι λοιπόν μετά λόγου γνώσεως και μετά παρρησίας δηλώνω πως δεν επρόκειτο να αναγνωρίσω κανέναν νόμο ,καμιά διάταξη που απορρέει από δίκαιο ψηφισμένο από την κυβέρνηση κατοχής της πατρίδας μου μέχρι απελευθέρωσης αυτής από τα δεσμά θανάτου που της επεβλήθησαν επικαλούμενος το άρθρο 120 του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ .Δεν επρόκειτο να αναγνωρίσω και να αποδεχτώ τα νέα μέτρα και το 3ο μνημόνιο λαμβάνοντας στάση ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ σε ότι έχει επιβληθεί έως τώρα στην πατρίδα μου.

Γνωρίζω πως και γιατι φτάσαμε εδώ και θεωρώ πως θα έπρεπε να είχε κινηθεί η δικαιοσύνη στέλνοντας στα πιο σκοτεινά κελιά τους υπαίτιους της καταστροφής.

Δυστυχώς έδειξε και δείχνει ανεπάρκεια ώστε να εξακολουθούν να κυκλοφορούν ελεύθεροι, όλοι αυτοί που οδήγησαν την χώρα μου στην καταστροφή.

Ότι μου είχε και ότι μου επιβληθεί ως οφειλή στο έξης, δεν την αναγνωρίζω ,δεν την αποδέχομαι και εξουσιοδοτώ την ελληνική δικαιοσύνη τον αρμόδιο φορέα και ίσως και τους θεσμούς να εισπραξουν οποιαδήποτε οφειλή από τους υπερασπιστές και υποστηρικτές του «ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ» και υπέρμαχων των μνημονίων που στην υπόθεση και μόνο μη συμφωνίας με τους «θεσμούς» 12/7/2015 έτρεξαν να βγάλουν διαβατήρια να φύγουν από την πατρίδα που αντί να την υπερασπίσουν θεώρησαν προτεραιότητα τους να προστατέψουν τις καταθέσεις που είχαν βγάλει στο εξωτερικό. Ας πληρώσουν λοιπόν όλοι αυτοί ,οι προσκυνημένοι στον «μαμωνά».

Αρνούμαι να πληρώνω και να συντηρώ «κηφήνες και κοπρόσκυλα» που το παίζουν εθνοπατέρες . ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

Στείλτε τους να μείνουν με τους εταίρους τους στην πολυαγαπημένη τους Ευρώπη.

Ετσι λοιπόν περνώ σε ΣΤΑΣΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ σε όλες τις υπηρεσίες μέχρι αποκαταστάσεως της δημοκρατίας της ομαλότητας και της απελευθέρωσης της πατρίδας μου από τις δυνάμεις κατοχής του Δ’ ΡΑΙΧ και της διεθνούς μαφίας .

Καλώ την δικαιοσύνη να με υπερασπιστεί ως Έλληνα πολίτη και να πράξει τα δέοντα συλλαμβάνοντας και καταδικάζοντας τους υπαίτιους για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.Γι αυτό το λογο σας καταθετω υπεύθυνη δήλωση και αναμένω την απάντηση σας ως δημόσιος φορέας του ελληνικού κράτους.

Επίσης δεν έχω λάβει απάντηση ακόμα στο έγγραφο που έχω καταθέσει για το ίδιο θέμα με αριθ. πρωτ. Ε-999 και Ε-1000

στις 17/12/2013
Προς απόδειξη των λεγομένων μου σας επισυνάπτω:


Α) Ένα άρθρο του δημοσιογράφου Γιώργου Δελαστίκ

ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.

19 Ιουλίου 2015

Γροθιά στο στομάχι ο εξάστηλος, πέρα τίτλος της γαλλικής εφημερίδας «Λε Μοντ» για κάθε Έλληνα:

«Μια πρωτόγνωρη στην Ευρώπη απώλεια κυριαρχίας»! Μία ακόμη μαχαιριά στον υπότιτλο: «Για να αποφύγει το Grexit, η Αθήνα δέχτηκε να τεθεί υπό κηδεμονία χωρίς προηγούμενο στη ζώνη του ευρώ»! Η πικρή αλήθεια είναι πως η γαλλική εφημερίδα δεν έχει καθόλου άδικο. Αυτά που υπέγραψε ο πρωθυπουργός τη Δευτέρα το πρωί στις Βρυξέλλες υπερβαίνουν κάθε φαντασία.

ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ. Κατεξευτελίζονται τόσο η κυβέρνηση όσο και η Βουλή της Ελλάδας, αφού οι Γερμανοί και οι υπόλοιποι της Ευρωζώνης αποφάσισαν να υπόκεινται τόσο η ελληνική κυβέρνηση όσο και το ελληνικό Κοινοβούλιο στις εντολές της… τρόικας! Βάσει των οδηγιών που θα έχει η τρόικα από την καγκελαρία του Βερολίνου, θα ανακοινώνει στους Έλληνες υπουργούς και βουλευτές τι… επιτρέπεται να νομοθετήσουν και τι απαγορεύεται!

Ρητή η απόφαση της Συνόδου Κορυφής της Ευρωζώνης για την Αθήνα: «Η κυβέρνηση οφείλει να συμβουλεύεται και να συμφωνεί με τους θεσμούς για όλη τη νομοθεσία στους σχετικούς τομείς, με επαρκή χρόνο πριν από την υποβολή τους σε δημόσια διαβούλευση ή στη Βουλή»αναφέρει επί λέξει.

ΑΥΤΟΙ, ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ, ΘΑ ΛΕΝΕ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ! Όσο απίστευτο και αν ακούγεται, αυτό συμπεριλαμβάνεται στην απόφαση των ηγετών της Ευρωζώνης.

Αγανάκτησε ακόμη και ο Αμερικανός οικονομολόγος Τζόζεφ Στίγκλιτς, ο οποίος είχε πάρει το βραβείο Νομπέλ της Οικονομίας το 2001. «Αυτό που η Γερμανία επέβαλε με το ραβδί είναι απλώς αδιανόητο» είπε σε συνέντευξή του στη γαλλική εφημερίδα «Λιμπερασιόν» και συνέχισε: «Το να συνεχίζουν οι Γερμανοί να ζητούν από την Ελλάδα πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% του ΑΕΠ για το 2018 δεν είναι μόνο τιμωρία. Πρόκειται για τυφλή ηλιθιότητα!».

Ακάθεκτος ο Στίγκλιτς: «Δεν γνωρίζω κανένα άλλο παράδειγμα παρόμοιας ύφεσης (σ.σ.: έχει ήδη πει ότι η Ελλάδα έχασε το 25% του ΑΕΠ της σε πέντε χρόνια) που να προκλήθηκε με τέτοιο σκόπιμο τρόπο και με τόσο καταστροφικές ανθρώπινες συνέπειες. Επανέρχονται τώρα προσθέτοντας νέο στρώμα ταπείνωσης» τόνισε.

Ποια είναι η λύση, τον ρώτησε ο δημοσιογράφος που του έπαιρνε τη συνέντευξη. «Τη γνωρίζουμε. Και το ΔΝΤ επίσης τη γνωρίζει και το παραδέχεται πλέον ανοιχτά. Πρέπει να γίνει αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους ή καλύτερα ελάφρυνση (σ.σ.: αυτό που λέμε »κούρεμα»). Η Γερμανία όμως δεν θέλει να ακούσει ούτε για το ένα ούτε για το άλλο. Στα λόγια λέει ότι θέλει να ορθοποδήσει η Ελλάδα… Επιβάλλει ένα πρόγραμμα που στην πράξη θα γονατίσει την Ελλάδα ακόμη περισσότερο»απαντά ο Στίγκλιτς.

ΥΣΤΑΤΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΓΚΛΙΤΣ: «Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ, ΟΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ». ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.

ethnos. gr

Β) ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΜΙΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΩΝ ΠΙΟ ΕΘΝΟΚΤΟΝΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΟ

(VIDEO 2011-2015)

Η Ελλάδα για μία ακόμα φορά εξαπατάται. Η Ελλάδα για μία ακόμα φορά τίθεται αντιμέτωπη με την ιστορία της. Η Ελλάδα για μία ακόμα φορά βρίσκεται μονάχη, ξεπουλημένη και ντροπιασμένη. Είναι η πρώτη φορά ίσως που ο Ελληνικός λαός έδωσε διπλή εντολή σε μία κυβέρνηση για να καταργήσει το μνημόνιο. Την πρώτη στις κοινοβουλευτικές εκλογές τον Γενάρη του 2015 και την δεύτερη στο πρόσφατο δημοψήφισμα του Ιουλίου, στο ίδιο έτος. Μέσα σε έξι μόλις μήνες είπε και τις δύο φορές ΟΧΙ στο μνημόνιο. ΟΧΙ στα μέτρα λιτότητας. ΟΧΙ στην εξουθένωση και εξόντωση της Ελληνικής οικογένειας. Ωστόσο και τις δύο φορές, η κυβέρνηση που η ίδια εξέλεξε για να την βγάλει από το μνημόνιο, την έσπρωξε ακόμα πιο βαθιά μέσα σε αυτό και αυτή τη φορά με τον πιο ανέντιμο τρόπο. Το μεγάλο ΟΧΙ του Ελληνικού λαού δις, μετατράπηκε σε ένα υποτακτικό ναι, κατοχής και υποδούλωσης. Ένα ναι, που παρόμοιο του δεν επιβλήθηκε και δεν υπήρξε ποτέ σε καμία δημοκρατία και σε κανένα έθνος του 21ου αιώνα.

Πως όμως φτάσαμε ως εδώ ; Τι μας οδήγησε και πάλι στην λάθος επιλογή ; Τι είναι αυτό που τελικά μας ανάγκασε να εμπιστευτούμε μια Αριστερή κυβέρνηση πολλά υποσχόμενη και ραγδαία εξελισσόμενη ; Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

2011

https://youtu.be/6aRNkMtSFPA

Ο σημερινός Πρωθυπουργός με εντονότατο ύφος, κατηγορεί εντός της βουλής, τον τότε Πρωθυπουργό Γ.Παπανδρέου ότι »μιλάει» την γλώσσα των δανειστών και των πιστωτών, την στιγμή που θα έπρεπε να διεκδικεί καλύτερους όρους διαπραγμάτευσης και όχι να επιστρέφει πίσω με χειρότερους όρους. Φανερά εκνευρισμένος τον καλεί τεχνηέντως να παραιτηθεί και όχι να θεωρεί ευλογία τα μνημόνια.

https://youtu.be/Yly0cc4I_0M

Αντιφάσεις, αλληγορικές δηλώσεις και ομοιότητες με ΓΑΠ.

https://youtu.be/klekaR7JdIo

Αποκάλυψη από τον Στρατηγό Αυφαντή για τον μυστικό σύμβουλο του Τσίπρα. Είναι ο ίδιος με εκείνον που είχε ο ΓΑΠ.

2012

https://youtu.be/iJA0y0mS4lc

Πριν τις εκλογές του 2012…..»Εμείς δεν πρόκειται να σας προδώσουμε ποτέ, θα υπερασπιζόμαστε πάντοτε τα συμφέροντα του λαού, τα συμφέροντα του τόπου και θα λέμε ΠΑΝΤΟΤΕ την αλήθεια για τις δυσκολίες και τις δυνατότητες που θα έχουμε μπροστά μας»… «Αν δεν υλοποιήσουμε τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις η κατάρρευση θα έρθει μία ώρα αρχύτερα» .«Αν δεν ακυρώσουμε το μνημόνιο της χρεωκοπίας, τώρα που βρισκόμαστε στο χείλος της καταστροφής, η καταστροφή θα είναι μία αναπόφευκτη προοπτική».

(Ναι καλά ακούσατε).

https://youtu.be/R6PavFDS-nQ

»Δεν φοβάμαι την έξοδο της χώρας από το ευρώ αν ανατραπεί το μνημόνιο, φοβάμαι την έξοδο της χώρας από το ευρώ και από την Ευρώπη αν συνεχίσει να εφαρμόζεται το μνημόνιο, διότι μια χώρα με 1.500.000 άνεργους και με μισθούς 300 ευρώ, δεν θα μοιάζει πολύ με χώρα της Ευρώπης, αλλά με χώρα της Αφρικής»………………… »Στόχος τους είναι να μας κάνουν Βουλγαρία, Ρουμανία η Λιβύη, δεν θα το επιτρέψουμε όμως, ο Ελληνικός λαός θα αντισταθεί και θα απαιτήσει μια άλλη προοπτική»

Είναι αλήθεια .Ο Ελληνικός λαός απαίτησε άλλη προοπτική και ψήφισε τον ΣΥΡΙΖΑ ως αντιμνημονιακή κυβέρνηση για να καταργήσει το μνημόνιο όπως είχε υποσχεθεί.

Είναι αλήθεια. Ο Ελληνικός λαός αντιστάθηκε με το ΟΧΙ του στο πρόσφατο δημοψήφισμα, ζητώντας στην ουσία από την κυβέρνηση να μην επιστρέψει με μνημόνιο λιτότητας πίσω στην Ελλάδα.

Γιατί λοιπόν σήμερα, η Κυβέρνηση όχι μόνο δεν φοβήθηκε την έξοδο της χώρας από το ευρώ αλλά αντιθέτως έκανε τα πάντα για να μείνει η χώρα στο ευρώ ενώ γνώριζε από τότε πως η συνέχιση και η εφαρμογή του μνημονίου καθιστά αυτομάτως τον Ελληνικό λαό φτωχό, άνεργο και τριτοκοσμικό ;

Μήπως τελικά όχι μόνο το επέτρεψε αλλά το επιδίωξε κιόλας ;

Μήπως τελικά εκείνα που τότε καταδίκαζε και αποδοκίμαζε ο ΣΥΡΙΖΑ, ήρθε να τα εφαρμόσει ως κυβέρνηση ;

Φυσικά εδώ ο προφανής αντίλογος θα είναι πως ακριβώς για να μην φύγει η χώρα μας από το ευρώ συνεχίστηκε το μνημόνιο και στο σημείο αυτό ο κάθε σκεπτόμενος Έλληνας εύλογα θα αναρωτηθεί «Τότε γιατί στην παραπάνω δήλωση γίνεται λόγος για φόβο εξόδου από Ευρώ και Ευρώπη αν συνεχιστεί το μνημόνιο ;;;;»……

Δηλαδή, ούτε λίγο ούτε πολύ, μας λένε πως συμφωνήσανε δυσβάσταχτα και υποτελειακά μέτρα για να μείνουμε σε ένα ευρώ και μια Ευρώπη, η οποία αφού μας απορροφήσει όλο τον εθνικό μας πλούτο και αφού μας συρρικνώσει ως λαό και ως κράτος, μετά θα μας πετάξει εκτός Ευρώπης γιατί δεν θα έχουμε άλλα χρήματα για να στηρίξουμε την ύπαρξη μας στο Ευρώ.

2013

https://youtu.be/BnvYfiKfq7w

»Αναλαμβάνουμε την ευθύνη και εγγυόμαστε να εργαστούμε, προκειμένου να καταλήξουμε σε μια αμοιβαία αποδεκτή λύση στη διαφορά, για το όνομα της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας»

https://youtu.be/jaioSpGdmPg

Π.Καμμένος: «Συνεχίζεται η πολιτική αυτή των μνημονίων, συνεχίζεται αυτό το σπιράλ του θανάτου στο οποίο έχουν δεσμευτεί απέναντι στους δανειστές, ένα σπιράλ θανάτου το οποίο το ζει η κάθε οικογένεια». ( Γιατί δεν το σταματήσατε το σπιράλ αυτό άραγε, ενώ αντιθέτως ήσασταν ένας από τους 251 και ένας από τους 229 που έδωσε λευκή επιταγή για την συνέχισή του ;

https://youtu.be/GAMrCZcxv0s

Πέρα από την επιτροπή που συστάθηκε, είδατε εσείς να επιμένουμε και να διεκδικούμε τα κατοχικά δάνεια από τους Γερμανούς ; Η μήπως θα πρέπει να περιμένουμε την επιτροπή να αποφανθεί για το ύψος αυτών και μετά να τα ζητήσουμε ; Διότι άλλη συμφωνία υπογράφεις με ένα διεθνώς αδιαμφισβήτητο διαπραγματευτικό όπλο στα χέρια σου και άλλη όταν δεν το θίγεις καθόλου. (Ακούστηκε ότι με »εντολή» Σόιμπλε η εν λόγω επιτροπή διαλύθηκε. Είναι αλήθεια αυτό ;).

2014

Με έναν νόμο και ένα άρθρο θα καταργούσε το μνημόνιο (και τελικά με ένα νόμο και ένα άρθρο ψήφισε το νέο μνημόνιο…)

https://youtu.be/O7CIUq7XE3k

https://youtu.be/zfsWNcgbFwk

«Η κυβέρνηση του Σύριζα δεν πρόκειται να δεχτεί ούτε προαπαιτούμενα, ούτε απαιτούμενα»(Τελικά όχι μόνο τα δέχτηκε αλλά τα ψήφισε κιόλας).

https://youtu.be/2myoSmyWWV0

https://youtu.be/PnxqzvUktys

2015

»Είναι δέσμευση ότι θα επαναφέρουμε τον κατώτατο μισθό στα 751…..»

https://youtu.be/vGeBhj69uhw

https://youtu.be/6agLyJoKikA

https://youtu.be/iXTa3SpQ3-QΠαρελθόν λιτότητα, μνημόνια και τρόικα….. ;;

Αυτή η βουλή δεν πρόκειται να ψηφίσει νέο μνημόνιο ;;

Ο Πρωθυπουργός καλεί όλους τους βουλευτές του κοινοβουλίου να στηρίξουν την εθνική προσπάθεια της διαπραγμάτευσης για το καλό της πατρίδας.

Μεταξύ των άλλων δηλώνει χαρακτηριστικά:

«Εμείς δεν ζητάμε συναίνεση στην καταστροφή όπως μας ζητούσαν προηγουμένως άλλες κυβερνήσεις. Εμείς ζητάμε συναίνεση για την λύτρωση, για την σωτηρία, για την προκοπή, για την πρόοδο….. συναίνεση για να ξανακάνουμε την πατρίδα μας ισότιμη, περήφανη, με φωνή, με αξιοπρέπεια στην Ευρώπη».

«………..σε αυτόν τον λαό αξίζει μόνο σεβασμός, του αξίζει να περπατά περήφανος, του αξίζει να ζει με αξιοπρέπεια η σημερινή κυβέρνηση μπορεί απλά να είναι η φωνή αυτού του λαού στη τιμή στην ιστορία και στον πολιτισμό, που κουβαλά αυτός ο λαός στις αποσκευές του, εμείς μόνο η θέληση του και τίποτα παραπάνω μπορούμε να είμαστε»

«Δηλώνουμε κατηγορηματικά, δεν πρόκειται να διαπραγματευτούμε την ιστορία μας. Δεν πρόκειται να διαπραγματευτούμε την υπερηφάνεια και την αξιοπρέπεια αυτού του λαού ».

« Αυτά είναι για εμάς ιερές και αδιαπραγμάτευτες αξίες. Είμαστε σάρκα από τη σάρκα του λαού, ερχόμαστε μέσα από τις σελίδες της ιστορίας αυτού του λαού και γι’ αυτό θα τον υπηρετήσουμε μέχρι τέλους. Είμαστε κάθε λέξη από το σύνταγμα αυτής της χώρας, σε αυτό το σύνταγμα ορκιστήκαμε, αυτό το σύνταγμα θα υπηρετήσουμε….. και θα το υπηρετήσουμε μέχρι τέλους δικαιώνοντας τα οράματα, τις αξίες, τους αγώνες, τις θυσίες του Ελληνικού λαού».
(Τα σχόλια εδώ είναι περιττά).

https://youtu.be/deGEL2QRX_E

https://youtu.be/tzD_vlEB1aY

Γιατί ανακοινώθηκε ως όπλο διαπραγμάτευσης η έκθεση βιωσιμότητας του ΔΝΤ για την Ελλάδα, αφού ουδέποτε έγινε »αποδεκτή» από την Ευρώπη ; Φανταζόμαστε τι θα έγινε με όσα όπλα διαπραγμάτευσης δεν ανακοινώθηκαν για διπλωματικούς λόγους…..

https://youtu.be/QAWFotY7WDc

Στην εκπομπή »στον ενικό» (27/4/2015) στριμώχνεται καταφανώς από τον δημοσιογράφο Ν. Χατζηνικολάου παραδεχόμενος ότι πήρε εντολή από τον Ελληνικό λαό να βρει λύση απέναντι στα μνημόνια της μιζέριας, της λιτότητας και της λεηλασίας. Εν συνεχεία κάνει λόγο για την πιθανότητα δημοψηφίσματος σε περίπτωση που δεν καταφέρει να βρει λύση, σενάριο το οποίο θεωρεί απίθανο. Τονίζει δε, πως κανένας στην Ευρώπη δεν θα ήθελε την ρήξη παρά μόνο οι κοντόμυαλοι και οι στενόμυαλοι. Εν συνεχεία φαίνεται ξεκάθαρα πόσο ενημερωμένος είναι για τις δυνατότητες διεξαγωγής δημοψηφίσματος σύμφωνα με το Σύνταγμα. Τόσο, που συμβουλεύει τον γνωστό δημοσιογράφο να διαβάσει καλύτερα τον κανονισμό της βουλής και του συντάγματος. Είναι προφανές πως όχι μόνο θεωρούσε πιθανό το σενάριο διεξαγωγής δημοψηφίσματος, αλλά είχε ενημερωθεί και προετοιμαστεί ενδελεχώς για ένα τέτοιο σενάριο.

https://youtu.be/NIng1c3QL0k

Ο κ. Τσίπρας μέσα από το κανάλι της ΕΡΤ προετοιμάζει την κοινή γνώμη για το δημοψήφισμα που θα ακολουθήσει, δηλώνοντας μεταξύ των άλλων ότι η γενικότερη συμπεριφορά των Ευρωπαίων δεν του άφησαν άλλη επιλογή από το να προχωρήσει στην ετυμηγορία του Ελληνικού λαού. Επιπρόσθετα κάνει λόγο για την παράταση που ζήτησε και η οποία δεν έγινε αποδεκτή. Τελικά φαίνεται πως υπήρχαν και στενόμυαλοι αλλά και κοντόμυαλοι που θέλανε την ρήξη όπως ο ίδιος το είχε »προβλέψει».https://youtu.be/AnkHLbSbIk4

»Ήδη μετά την απόφαση μας για δημοψήφισμα έπεσαν στο τραπέζι καλύτερες προτάσεις για το χρέος και για την αναγκαία αναδιάρθρωσή του »Δηλαδή οι Ευρωπαίοι φοβούμενοι το Ελληνικό δημοψήφισμα έστειλαν καλύτερες προτάσεις στον Πρωθυπουργό αλλά από ότι αποδείχθηκε εκείνος τις απέρριψε ; Δηλαδή οι Ευρωπαίοι βελτίωσαν την πρόταση (του τελεσίγραφου) που τέθηκε στο δημοψήφισμα όμως εμείς δεν την αποδεχτήκαμε ;

https://youtu.be/LEf9dp8HzLM

«Ο μόνος μας φόβος είναι ο φόβος, δεν θα τον αφήσουμε να μας κερδίσει, θα τα καταφέρουμε. Η αξιοπρέπεια των Ελλήνων απέναντι στους εκβιασμούς και στο άδικο θα στείλει μήνυμα ελπίδας και υπερηφάνειας σε ολόκληρη την Ευρώπη»

«Οι καταθέσεις των πολιτών στις Ελληνικές τράπεζες είναι απολύτως διασφαλισμένες, το ίδιο διασφαλισμένη είναι η καταβολή των μισθών και των συντάξεων».

(Οι τράπεζες στο μεταξύ κλείσανε και καθιερώθηκαν τα capital controls).

https://youtu.be/4ZQymf_b9WI

« Έχω πλήρη συνείδηση ότι η εντολή που μου δίνετε δεν είναι εντολή ρήξης με την Ευρώπη αλλά εντολή ενίσχυσης της διαπραγματευτικής μας δύναμης για μια επίτευξη βιώσιμης συμφωνίας, μιας συμφωνίας με όρους κοινωνικής δικαιοσύνης, με όρους προοπτικής και απεγκλωβισμού από τον φαύλο κύκλο της λιτότητας».

Δεν είναι εντολή ρήξης το ΟΧΙ του Ελληνικού λαού ; Τότε αν έβγαινε το Ναι τι εντολή θα ήταν υποταγής ; Το 62% των Ελλήνων είπε ΟΧΙ. Πως ερμηνεύεται αυτό ως μη ρήξη ; Και έστω ότι έγινε παρερμηνεία γιατί τελικά περάσανε μέτρα άκρως δυσμενέστερα από εκείνα που είπε ΟΧΙ ο Ελληνικός λαός ; Που είναι οι όροι κοινωνικής δικαιοσύνης και που κλείνει ο φαύλος κύκλος της λιτότητας στα μέτρα που αποδεχτήκαμε ;

https://youtu.be/fz4SpCiURQM

«Η Ελλάδα θα συνεχίσει να αγωνίζεται και εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε προκειμένου να μπορέσουμε να ξαναγυρίσουμε στην ανάπτυξη, να ξανακερδίσουμε την χαμένη Εθνική μας κυριαρχία…………………..».

Μετά από υποσχέσεις για κατάργηση μνημονίων, για κοινωνική δικαιοσύνη, για παραμερισμό της λιτότητας, για νίκη των αξιών και της αξιοπρέπειας, για σεβασμό στις θυσίες των Ελλήνων, για λύτρωση, για σωτηρία, για πρόοδο κ.ο.κ μας ανακοινώθηκε τελικά αμέσως μετά την λήξη της συμφωνίας ότι ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ……

https://youtu.be/TMzIHLyRRgs

251 βουλευτές είπαν ΝΑΙ στο νομοσχέδιο για τη διαπραγμάτευση και σύναψη δανειακής σύμβασης με τον ESM, εξουσιοδοτώντας στην ουσία τον Πρωθυπουργό να προχωρήσει στο μνημόνιο.

https://youtu.be/14i9xoAJoqc

Ναι και στα προαπαιτούμενα μέτρα για να ξεκινήσει το νέο μνημόνιο.

1ο Μνημόνιο 172 βουλευτές,

2ο Μνημόνιο 199 βουλευτές,

3ο Μνημόνιο 229 βουλευτές

ΑΥΤΑ ΛΕΓΑΝΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

https://youtu.be/qrNFdTjUbms

Τα μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ για τη φορολογία

https://youtu.be/_BhrnDRiCSc

Οι Θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το Χρέος

https://youtu.be/3PIfUiU_Xi0

Τα Μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ για την Ανασυγκρότηση του Κράτους

https://youtu.be/d03MlWuNjNw

Τα Μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ για ΕΝΦΙΑ, Πλειστηριασμούς & Χρέη

https://youtu.be/Aw1okzFWQ9I

Τα Μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ για την Εργασία

https://youtu.be/QclyZWwkMZ0

Τα Μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ ενάντια στη Διαπλοκή

https://youtu.be/kamdX9e5c3o

Τα 7 Άμεσα Μέτρα για την Αντιμετώπιση της Ανθρωπιστικής Κρίσης

https://youtu.be/QL7E4GIa9VM

10 Λεπτά ΣΥΡΙΖΑ

https://youtu.be/I_gfmIqnxDw

ΕΝΦΙΑ & Πλειστηριασμοί : Τηλεοπτικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ

https://youtu.be/Sol5DaecjbkΑγρότες: Τηλεοπτικό Σποτ του ΣΥΡΙΖΑ

https://youtu.be/2wAJYeL-H3U

Συνταξιούχοι: Τηλεοπτικό Σποτ του ΣΥΡΙΖΑ

https://youtu.be/5iJIobq5Yro

Θέλω να ζήσω με αξιοπρέπεια. Στις 25 Γενάρη έχω την ευκαιρία

https://youtu.be/CjGc0joDBIU

Το μέλλον έχει όνομα

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ…

https://youtu.be/DtRiKQ3_UMQ

Χωρίς λόγια

https://youtu.be/hyEY4vYqmdQ

Χωρίς λόγια

https://youtu.be/n5VwmAoMIV8

Όταν τέθηκε θέμα δημοψηφίσματος από άλλη κυβέρνηση….ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Μετά τα όσα είδαμε παραπάνω όλοι μπορούμε να καταλάβουμε γιατί φτάσαμε ως εδώ άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο η αλήθεια όμως είναι κοινή για όλους και η αλήθεια είναι πως για μια ακόμα φορά η επιλογή μας ,μας πρόδωσε. Είδαμε λόγια να τα παίρνει ο άνεμος υποσχέσεις να ξεχνιούνται δηλώσεις να αναιρούνται ομιλίες να διαστρεβλώνονται πεποιθήσεις να τσαλακώνονται αξίες να χάνονται λέξεις να διχάζουν συμπεριφορές να κλονίζουν πολιτικές να εξατμίζονται θέσεις να αποπροσανατολίζουν δικαιώματα να αφαιρούνται και κυρίως είδαμε την ψήφο μας ,το ΟΧΙ μας να αγνοείται προκλητικά και απροκάλυπτα….!

Μας είπαν ότι η Δημοκρατία ΔΕΝ εκβιάζεται και μετά οι ίδιοι μας είπαν ότι εκβιάστηκαν ότι δεν είχαν άλλη επιλογή ότι ήταν μονόδρομος η λιτότητα ότι η αποδοχή του μνημονίου θα μας σώσει θα μας σώσει από την έξοδο διότι μια έξοδος από το ευρώ θα είχε τραγικά και καταστροφικά αποτελέσματα ότι είναι κακή η συμφωνία αλλά μας σώζει από

την αυτοκτονία και γι΄ αυτό είναι προτιμότερος ο αργός θάνατος από την αυτοκτονία.

Θυμίζω δήλωση Γιούνκερ πριν το Δημοψήφισμα: »Θα ήθελα να ζητήσω από τους Έλληνες πολίτες να ψηφίσουν ΝΑΙ, ανεξαρτήτως της ερώτησης που τους ζητείται. Αν ο ελληνικός λαός πει ΝΑΙ στις προτάσεις που δημοσιεύσαμε χτες, τόσο το καλύτερο ακόμη και αν η ελληνική κυβέρνηση βάλει ως ερώτημα την πρόταση που θα συζητούσαμε το Σάββατο, θα ζητούσα και τότε να πουν ΝΑΙ. Από την ελληνική ψήφο θα εκπέμψουν ένα θετικό σήμα για την Ελλάδα και τα κράτη της ευρωζώνης. Αν οι Έλληνες πολίτες ψηφίσουν ΝΑΙ, το μήνυμα για την παγκόσμια κοινωνία θα σημάνει ότι η Ελλάδα θέλει να μείνει με τα άλλα κράτη της ευρωζώνης. Δεν πρέπει να αυτοκτονήσετε επειδή φοβάστε να πεθάνετε, πρέπει να πείτε ΝΑΙ όποια και αν είναι η ερώτηση.»

Αν αυτά τα λόγια δεν είναι λόγια κατακτητή λόγια εκβιαστή λόγια δυνάστη λόγια ανθέλληνα τότε ΤΙ ακριβώς είναι……. ;;

Τελικά ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ότι η Δημοκρατία όχι μόνο δεν εκβιάστηκε αλλά την αφήσαμε να αποδεχτεί και τον εκβιασμό.

Είμαι απόλυτα σίγουρος πως αν ρωτήσετε τον οποιοδήποτε “Έλληνα σε οποιοδήποτε σημείο της γης Έλληνα όμως όχι ελληνόφωνο ούτε ελληνοτραφή αλλά ΕΛΛΗΝΑ, θα σας πει ΠΩΣ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΟ ΘΑΝΑΤΟ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΑΡΓΟ ΘΑΝΑΤΟ ΩΣ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΣ.

Μην μεταφράζετε λοιπόν τα διλήμματα που βάζετε στον Έλληνα κρίνοντας τα αλλότρια εξ ιδίων γιατί θα πέσετε έξω στις προβλέψεις σας…..

https://youtu.be/9Ma3kdKbNoM

ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΈΛΛΗΝΕΣ, ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΟΥΚ ΕΥΛΟΓΕΙΤΑΙ

ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ………….ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ.

ΑΡΚΕΤΑ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.!!!!!

Μας έκλεψαν την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…

ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΕΛΑΧΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ…ΥΓ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η «ΝΕΜΕΣΙΣ» ΕΙΝΑΙ ΛΕΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ…

ΥΓ1. ΕΥΧΩΜΑΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ .

ΣΗΜ: ΕΑΝ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΥΣΣΩΜΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΣΕ ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ.

30/7/2015
Μετά τιμής
ΙΩΑΝΝΗΣ Α.ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

Σχόλια