Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Παραλήρημα του σαλεμένου Ερντογάν με αφορμή την επέτειο! Παρομοίασε τους Έλληνες με τους πραξικοπηματίες…

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας


facebook   twitter   more




Ένας χρόνος συμπληρώνεται από την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία και ο πρόεδρος της χώρας βάλλει ξανά, χωρίς ντροπή, όχι μόνο...

... για τους πραξικοπηματίες αλλά και για τους Έλληνες.

Μιλώντας στην κεντρική επιτροπή του κόμματός του στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της 15ης Ιουλίου, μας παρομοίωσε με όσους προσπάθησαν να καταστρέψουν τη χώρα του, ένα χρόνο πριν: «Αυτό που στόχευαν όλες οι ξένες δυνάμεις από τα Δαρδανέλια και μετά ξεκινώντας από τη Σμύρνη μέχρι την Άγκυρα, καταλαμβάνοντας τη χώρα μας, το ίδιο προσπάθησαν και στις 15 Ιουλίου οι πραξικοπηματίες».

Δεν έμεινε όμως μόνο σε αυτό, καθώς το παραλήρημα συνεχίστηκε: «Το τουρκικό έθνος έναν αιώνα μετά τα Δαρδανέλια και τον πόλεμο της Ανεξαρτησίας θυμήθηκε ξανά και με πιο δυναμικό τρόπο την ταυτότητά του και ξαναήρθε σε επαφή με το ένδοξο παρελθόν του. 





Ο στόχος των πραξικοπηματιών, χρησιμοποιώντας σύγχρονα όπλα, προκειμένου να επιβληθούν στο έθνος, ήταν να αδειάσουν τους δρόμους και τις πλατείες και να αναλάβουν τη διαχείριση της χώρας. 

Αλλά δεν τα κατάφεραν γιατί το έθνος δεν σταμάτησε μπροστά από τα τανκς, ίσα ίσα ανέβηκε πάνω σε αυτά».
voicenews.gr




ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας