Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Τα ΣΧΕΔΙΑ για Παράλληλο Νόμισμα: Πληρωμή δημοσίων με ΚΟΥΠΟΝΙΑ !!! Διαβάστε τις 11 ΣΕΛΙΔΕΣ…. !!!!

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ






Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας


facebook   twitter   more



Διαβάστε αποκλειστικά και τις 11 σελίδες του κειμένου που κατέθεσε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, τον Νοέμβριο του 2014…


«Αποτελεί, ξεκάθαρα, σχέδιο παραμονής στο ευρώ, και όχι παράλληλο νόμισμα, ήταν πλήρως επεξεργασμένο» διαμηνύει ο πρώην υπουργός Οικονομικών.

Πατήστε εδώ και διαβάστε απόσπασμα από την αναφορά του

Πατήστε εδώ και διαβάστε αναλυτικά το σχέδιο

Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ μετά την παρουσίαση που είχε κάνει ο Γιάνης Βαρουφάκης στο διαμέρισμα του Αλέξη Τσίπρα, ζήτησε να του στείλει και γραπτώς την πρότασή του.





«Μέσα στο αεροπλάνο, καθώς επέστρεφα στο Όστιν όπου ακόμα έμενα, άρχισα να γράφω το επισυναπτόμενο κείμενο – το οποίο τους έστειλα 48 ώρες αργότερα» αναφέρει ο πρώην υπουργός Οικονομικών.

Πατήστε εδώ και διαβάστε το αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας Real News






ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας